2777
2789
عنوان

سوال سوال

130 بازدید | 7 پست

کسی بوده با کاردانی یه رشته دیگه واسه کارشناسی کنکور فرهنگیان بده همچین چیزی امکان داره

با فوق دیپلم گرافیک میشه استخدام اموزش و پرورش شد شرایطش چطوریه

من فوق دیپلم گرافیکم خیلی جذب نیروش کمه خیلی شانس باس داشته باشی 

همیشه یک نفر پشتِ شلوغی های خیالت هست که مدام دوستت دارد ... که مدام دلتنگِ توست ... و تو ، مدام بی‌خبری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همه دوستای من با ارشد و چندین سال سابقه کار و رشته های خوب موندن تازه سابقه کار تو مدارس هم دارن 

اگر خانواده شهید و جانبار نیستی دنبال استخدامی نباش که همش فقط پول سوا کردنه از ادمها و جوونا 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

[QUOTE=61244882]الان همه دوستای من با ارشد و چندین سال سابقه کار و رشته های خوب موندن تازه سابقه کار تو مدارس هم دار ...

اخه مادرم معلمه گفتم شاید راهی باشه واسه استخدام حداقل ، خوشبحال خانواده های شهید همه جا سهمیه دارن

[QUOTE=61244882]الان همه دوستای من با ارشد و چندین سال سابقه کار و رشته های خوب موندن تازه سابقه کار ...

نه راهی نیست خیالت راحت من خودمم فرهنگیم ولی چند ساله حق التدریس اگر بخوان رسمی کنن اول ما ها تو نوبتیم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩