2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

230 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من دوتا خواب دیدم هر کسی که تعبیرشو میدونه لطفا بهم بگه

١.خواب دیدم که یه دختر خیییییییلیییی خیلیییی خوشگل و زیبا با صورتی سفید و تپل و موهای بور و چشمای آبی به دنیا اوردم اما بعد تو بیمارستان یه نوزاد پسر دادن بغلم و میگن این بچه ایه که به دنیا اوردی و منم کلی گریه میکنم و به همه میگم این بچه ی من نیست بچه من دختر بود این پسره و من بچه خودمو میخوام....

٢.خواب دیدم که رفتم سونو تو برگه برام نوشتن که جنسیت بچه پسره منم ماتو مبهوت مونده بودم همش میگفتم اشتبا شده بچه ی من دختره و سه تا برگه دادن دستم که تو همشون نوشته بود پسر منم همش میگفتم نه بچه من دختره و اینا همش اشتباس 

به نظرتون تعبیر خوابام چیه؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم توو بارداری خواب دیدم بچم پسره و اسمشم یاسین گذاشتم ولی در حالی ک دختر باردار بودم .فک نکنم تعبیری داشته باشه .ی بار دیگه م خواب دیدم ک قرآن باز کردم و خوندم ک تورا بشارت میدهیم ب فرزندی شبیه همانطور ک یحیی را به ذکریا بشارت دادیم .حالا دقیق یادم نیس ذکریا درسته یا نه .ولی خب من سر دخترم خیللللی قرآن میخوندم .

از تو بیش از همه دنیا .....از خودم بیش از تو.....خسته م 😢
شما پسر دوست داشتین باشه؟؟

برام فرقی نمیکنه فقط سلامتیش مهمه چنبارم خواب بچه ی ناسالم دیدم که خیلی ترسیدم و فقط از خدا سلامتیشو میخوام

خیییییلی به جنسیت بچه فکر می کنی همین  حالا جنسیتش را سونو چی گفته

گفتن دخملیه احتمالا ولی به هر کی میگم باور نمیکنه میگن خطا زیاده خودمم دخملی دوس دارم حالا پس فردا میرم سونو دقیق مطمئن میشم

انشالله که خیره.زیاد تو فکرشی از این خوابا میبینی.منم هر وقت پریودم عقب میفته همش خواب بی بی چک میبن ...

😂😂😂

با اجازه استارتر منم امروز از خواب پاشدم دیدم با شوهرم مراسم عروسیمون خیلی ترسیدم برا خوابم

ان شالله که خیره عزیز