2777
2789
عنوان

سایت مسخره

135 بازدید | 9 پست

هنوز کاربری من درست نشده

نه میتونم ریپلای کنم نه لایک نه هیچی

حساب قبلیم معلق شد چرا؟؟؟ چون اینجا همه چیز فدای رضایت چارتا دخار بچه درس نخونده غرغروی گند دماغ میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیا اینجا مجبور نیستی بیای

اصلا نبایدم بیای🤡

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

مرورگرتو عوض کن

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

سلام

باید مرورگرتو عوض کنی:

✅️ مرورگر Brave

✅️ مرورگر Edge

✅️ اگر گوشی تون سامسونگ هست نیازی نیست چیزی رو نصب کنین ⬅️ بین برنامه های گوشی دنبال مرورگری به اسم اینترنت یا Browser بگردین رنگش بنفشه.

🟠 از گوگل پلی یا بازار می تونین نصب کنین.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18366006/اگر-نمی-تونی-لایک-یا-ریپلای-یا-صفحه-رو-بروزرس

@ازسارابپرس

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلامباید مرورگرتو عوض کنی:✅️ مرورگر Brave✅️ مرورگر Edge✅️ اگر گوشی تون سامسونگ هست نیازی نیست چیزی ر ...

مرسی درست شد با روشی که گفتین

حساب قبلیم معلق شد چرا؟؟؟ چون اینجا همه چیز فدای رضایت چارتا دخار بچه درس نخونده غرغروی گند دماغ میشه

مرسی درست شد با روشی که گفتین

خواهش می کنم

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

نیا اینجا مجبور نیستی بیای اصلا نبایدم بیای🤡

منظر یودم بگی