2777
2789
عنوان

متاسفانه

120 بازدید | 17 پست

متاسفانه مطلع شدیم که وضعیت نیروگاههای برق به حالت اضطرار دراومده. آنقدر حجم مصرف برق بالا رفته که هر آن احتمال داره یک یا چند نیروگاه در اثر فشار از مدار خارج بشن. خارج شدن نیروگاه از مدار یعنی خاموشی سراسری. چون اصلا این حجم مصرف برق سابقه نداشته. میخواستم ازتون خواهش کنم اگر ممکنه بعنوان یک کار جهادی روشنایی اضافه منزل رو خاموش کنید. وسایل برقی پر مصرف مثل اتو یا ماشین لباسشویی و ظرفشویی رو نیمه شبها استفاده کنید. حتی المقدور درجه کولر رو کمکنید و دمای رفاه رو رعایت کنید تا سیستم برق رسانی کشور دچار مشکلات کمتری بشه. ما خودمون باید به خودمون کمک کنیم. مطمئن باشید اگرهمین چند تا نکته ساده رو رعایت کنیم میتونیم به یاری خدا دوره پیک مصرف رو پشت سر بگذاریم🤲 اگر براتون مقدوره تا میتونید این موضوع رو تو گروه هایی که عضو هستید و یا برای دیگران نشر بدید. ان شاءالله خداوند به همتون سلامتی عطا کنه و عاقبت بخیر باشید🤲 📣شما هم انتشار دهید

این متنو ده ساله هر تابستون میبینم و میگن اخیرا

نه جانم شما بار اول دستت رسبده

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند نیروگاه رو هم ز*د*ن🥺

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

عیبی نداره شما رعایت نکن عزیزم

رعایت یه امر فردیه با شعور فردی نه تذکر جمعی

تحت هر شرایطی اون هم

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

دقیقا بستگی به شعور هر فرد داره چه جوری برداشت کنه

بله دیگه یک ادم باشعور تحت هر شرایطی رعایت میکنه نه فقط مواقع خاص چون بهش تذکر دادن icon

اون آدم بی شعوری که هیچی جز راحتی خودش رو نمی فهمه و برق مفتی رو با روشن کردن چهار تا کولر همزمان استفاده می کنه فقط با قبض ۱۵ میلیونی قابل کنترله!

یارانه انرژی هم باید هرچه سریع تر نقدی پرداخت بشه تا محرومین جامعه سهم خودشون رو از بیت المال بگیرند و افراد مسرف و بی قید هم هزینه واقعی انرژی رو پرداخت کنند!

اون آدم بی شعوری که هیچی جز راحتی خودش رو نمی فهمه و برق مفتی رو با روشن کردن چهار تا کولر همزمان اس ...

برق مفتی؟

این سرمایه های کشورمون هست که برای استفاده از شهروندانشه

برق مفتی چیه

ما مالیات میدیم و هزینه اش رو هم پرداخت میکنیم

برق مفتی؟این سرمایه های کشورمون هست که برای استفاده از شهروندانشهبرق مفتی چیه ما مالیات میدیم و هزین ...

سرمایه های کشوره برای آبادانی و پیشرفت کشور! برای تامین کارخانه ها و کارگاه ها و...

برای تامین نیازهای بلندمدت کشور و شهروندانش تو اقصا نقاط کشور!

نه مفت زندگی کردن آدم های نفهم و بی فرهنگ!

مالیات دادن هم وظیفه است!

برق و آب و گاز هم سرمایه ملیه و هر قدر هم پول داشته باشید حق استفاده بیش از حد ازش ندارید!