2777
2789
من یک خواستگار دارم که واقعا ازش خوشم میاد و دوستش دارم و خیلی موقعیت خوبی هم داره همیشه آرزوم بوده ...

عذاب وجدان نداره که

یه چیری بوده تموم شد تو هم که نمیخواستی اون طرف لاشی بوده

امید بذر هویت ماست 💚🌱

ببین ارتباط تلفنیتون اوکیه به هرحال به قصد آشنایی بوده ولی اتفاقی ک تو ماشین افتاده ناجوره و بنظرم بی انصافیه طرفت ندونه و اگرم بدونه به احتمال زیاد بهم میزنه

از طرفیم چرا با پسرعموی کسی ک دوسش داشتی رفتی تو رابطه آخه؟!اگه وصلت سر میگرفت هی عشقت جلو چشات بود که

سال ۱۴۰۷ تو کافه های اطراف برج ایفل باهم قهوه خوردیم چقد طعمش فرق داره با تهران...!اوایل سال ۱۴۰۶ پسرم به دنیا اومد فرم لباش کپی آرمین فرم چشاش کپی منه رنگش کپی بابابزرگم خدایا شکرت بابت داشتنشون 🕯🕯🕯🕯

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما توی عمل انجام شده قرار گرفتین خیلی از افراد نمی تونن توی بعضی مواقع درست برخورد کنن اگر دوست دخت ...

همش فک میکنم دارم در حق خواستگارم ظلم میکنم

بنطرت جواب مثبت بدم بهش

بخدا دخترای اطرافم یک کاری میکنن آدم شاه درمیارع

یکیشون چند روز پیش سقط انجام داده

بخدا این تنها اشتباهم بوده

نمیگم اشتباهم کمه

دارم دیوونه میشم

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
عذاب وجدان نداره کهیه چیری بوده تموم شد تو هم که نمیخواستی اون طرف لاشی بوده

همش احساس خجالت و شرمساری دارم

همش فک میکنم دارم به خواستگارم ظلم میکنم

همش میگم چرا اون لحظه نزدم تو دهنش

بخدا اصلا فکرش نکردم همچین حرکت های بزنه اصلا بهش نمیومد

من توبه هم کردم

ولی خیلیییی ناراحتم

با اینکه هفته بعدی خواستگاریمه ولی ایقدر گریه کردم شبیه معتادها شدم

همش فک میکنم دارم در حق خواستگارم ظلم میکنم بنطرت جواب مثبت بدم بهش بخدا دخترای اطرافم یک کاری میکنن ...

پسر چجور پسریه؟پاکدامنوسالمه؟یا اینجور روابطو داشته؟اگه داشته ک نگو ولی اگه نداشته نامردیه نگی

سال ۱۴۰۷ تو کافه های اطراف برج ایفل باهم قهوه خوردیم چقد طعمش فرق داره با تهران...!اوایل سال ۱۴۰۶ پسرم به دنیا اومد فرم لباش کپی آرمین فرم چشاش کپی منه رنگش کپی بابابزرگم خدایا شکرت بابت داشتنشون 🕯🕯🕯🕯

همش احساس خجالت و شرمساری دارم همش فک میکنم دارم به خواستگارم ظلم میکنم همش میگم چرا اون لحظه نزدم ت ...

با یه مشاور صحبت کن

همش فک میکنم دارم در حق خواستگارم ظلم میکنم بنطرت جواب مثبت بدم بهش بخدا دخترای اطرافم یک کاری میکنن ...

من اینطور فکر نمیکنم چون تقصیر شما نبوده این یک نوع تعرض بوده شما که دختری نبودی که با چند تا پسر باشه و عشق و حال و رابطه و.... کنه که عذاب وجدان بگیرید بگین پسره رو گول زدم و ....

پسر چجور پسریه؟پاکدامنوسالمه؟یا اینجور روابطو داشته؟اگه داشته ک نگو ولی اگه نداشته نامردیه نگی

دوست دختر میتونم داره ولی در چ حد بوده روابطشون بی خبرم

من اینطور فکر نمیکنم چون تقصیر شما نبوده این یک نوع تعرض بوده شما که دختری نبودی که با چند تا پسر با ...

بنطرت اون پسرعموعه در مورد من فکر بد میکنه

ک پیش خودش بگه آره فلانی با یک دختر ناپاک ازدواج کرده

همش احساس خجالت و شرمساری دارم همش فک میکنم دارم به خواستگارم ظلم میکنم همش میگم چرا اون لحظه نزدم ت ...

به نظرم از روانشناس کمک بگیر

احساس شرمت رو میفهمم ولی داره بهت اسیب میزنه

امید بذر هویت ماست 💚🌱
مهمه یه لاشی چطور فکر میکنه؟

نه واقعا مهم نیست

شاید هم زمان بیشتری بگذره حالم بهتر سه

از کات من با اون لاشی عوضی یک ماه گذشته

کلا دوماه باهم بودیم

دوست دختر میتونم داره ولی در چ حد بوده روابطشون بی خبرم

خب پس اونم بوس و بغلوداشته

توام ک رابطه برقرار نکردی و اجازه ندادی

ولی مسئله اینجاس ک پسرعموش ممکنه بعدها یه چیزایی به گوشش برسونه و رابطتونو خراب کنه زیر نظر مشاور باش