2777
2789
عنوان

توهم بارداری

14 بازدید | 14 پست

دو روز از موعد پریودی میگذره دیروز من یه بی بی چک که یک ماه پیش خریده بودم همینجوری اومدم استفاده کنم که چون خاطره خوب از بی بی چک ندارم زودتر بندازمش دور ، یهو بلافاصله هاله انداخت ....نمیدونم اینبار واقعیه یا بازم مثل ماه پیش الکیه ...ضمن اینکه حالت تهوع هم دارم واقعا میترسم برم آزمایش خون بدم چونکه ماه پیش خورد تو ذوقم ...بنظرتون من توهم بارداری دارم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟ خداکنه

اره وقتی پریودت گذشته هاله هم انداختی مثبته....مبارکه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

مبارکه

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
انقد متلک شنیدم خداکنه باشم ...

الهی ک هستی عزیزم ...آزمایش دادی منو تگ کن خوشحال میشم....بیخیال متلک ها مردم همیشه حرف دارن بگن...چند وقت اقدامی

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
الهی ک هستی عزیزم ...آزمایش دادی منو تگ کن خوشحال میشم....بیخیال متلک ها مردم همیشه حرف دارن بگن...چ ...

من ۵ماه اطرافیان من خیلی زودتر بچه آوردن یکی دیگع گفت شما بچتون نمیشه امان از این مردم ،البته من خیلی خودم بچه دوس داشتم خداکنه خدا بهم بده به همه بده ان شاالله، فداتشم،باشه عزیزم

من ۵ماه اطرافیان من خیلی زودتر بچه آوردن یکی دیگع گفت شما بچتون نمیشه امان از این مردم ،البته من خیل ...

الهی آمین ..الهی ک بارداری گلم ..۵ماه ک چیزی نیست عزیزم ..من اولی ۴ماه باردارشدم دومی بعد دوسال....قبول دارم اطرافیان استرس میدن

الهی آمین ..الهی ک بارداری گلم ..۵ماه ک چیزی نیست عزیزم ..من اولی ۴ماه باردارشدم دومی بعد دوسال....ق ...

ممنونم. الهی خدا بچه های شما رو نگه داره. فقط کی من باید برم برای آزمایش دادن

ممنونم. الهی خدا بچه های شما رو نگه داره. فقط کی من باید برم برای آزمایش دادن

مرسی گلم ..دوروز دیگه برو

چشم ،بازم ازتون ممنونم 😘❤️❤️❤️❤️❤️

😘😘