پسر_نینی_سایتی مدیر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 2820 عنوان سوال دارم | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 56 پست دوستمو با خانمش دعوت کنم یا تنهایی ؟ یبار دعوتم کردن ولی من مجردم چیکار کنم الان ، حس میکنم اینجوری خانمش تو زحمت میوفته نظر شما چیه کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد. امروز | 11:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 2820 چون مجردی دوستتو تنها دعوت کن چون اینطوری خانمش یا نمیاد یا اگه بیاد معذبه دقیقا همون دیگه ، اصلا تو یه دوراهی گیر کردم بیا و بپرس کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 2820 بستگی داره چقد با هم راحتین ،اگه با خانومش هم دوستی یا دوستیتون با اقا خیلی صمیمیه دوتایی دعوت کن با خانمشم دوستیم ، بخاطر این میگم که یه وقت خانمش تو خونه کمک میکنه معذب میشم و فلان و ... .. کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.
هیس_شلوغ_نکن عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 3025 دقیقا همون دیگه ، اصلا تو یه دوراهی گیر کردم بیا و بپرس شما دعوت کن به رسم ادب یا میاد یا نمیاد تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 2820 غذا خودت درست میکنی؟ فک نکنم 🤣 یا شور میشه یا تند کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 2820 آشپزی بلدین؟ نه متاسفانه کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 2820 شما دعوت کن به رسم ادب یا میاد یا نمیاد اصلا یه کاری میکنیم ، بعد اینکه کارمون تموم شد دوتاشونو میبرم رستوران کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 2820 شما هم ب خواهرت یا پارتنرت بگو بیاد احتمالا به آبجیم بگم آره آفرین کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.
mah_2026 عضویت: 1405/03/28 تعداد پست: 356 اصلا یه کاری میکنیم ، بعد اینکه کارمون تموم شد دوتاشونو میبرم رستوران رستوران خرج زیادی کباب درست کن تو خونه کباب که بلدی 🤍
هیس_شلوغ_نکن عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 3025 اصلا یه کاری میکنیم ، بعد اینکه کارمون تموم شد دوتاشونو میبرم رستوران آره این بهتره دیگه شستن و پذیرایی گردن کسی نمیفته 😂 تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....
پسر_نینی_سایتی مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 2820 پس از بیرون سفارش میدی☺️ عالیه کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.
hanasss عضویت: 1405/03/14 تعداد پست: 459 با خانمشم دوستیم ، بخاطر این میگم که یه وقت خانمش تو خونه کمک میکنه معذب میشم و فلان و ... .. نه بابا اشکالی نداره فوقش یه داد میزنی سرش میگی بشین سر جات🤣ولی قبل اومدنشون همه چیزو اماده کن اگه خواست بلند شه کار کنه هم اجازه نده که البته بنظرم اشکالی هم نداره خب سه تایی مثلا ظرف بشورین
_بــانوی_ســـرخ_ عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 8444 تو خونه بهتره که ابجیتم باشهرستوران بیشتر هزینه میگیرهاز طرفی اونجا هم شاید خانمش معذب بشه بین دوتا مرد و حرفای مردونه