2777
2789
عنوان

سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 56 پست
چون مجردی دوستتو تنها دعوت کن چون اینطوری خانمش یا نمیاد یا اگه بیاد معذبه

دقیقا همون دیگه ، اصلا تو یه دوراهی گیر کردم بیا و بپرس

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره چقد با هم راحتین ،اگه با خانومش هم دوستی یا دوستیتون با اقا خیلی صمیمیه دوتایی دعوت کن

با خانمشم دوستیم ، بخاطر این میگم که یه وقت خانمش تو خونه کمک میکنه معذب میشم و فلان و ... ..

کاربر انتقاد پذیر ( اگر اعتراضی داشتین میتونیم باهم با ملایمت حلش کنیم همتون آبجیای منین ) گلب سبز / شعبه دیگری ندارد.

دقیقا همون دیگه ، اصلا تو یه دوراهی گیر کردم بیا و بپرس

شما دعوت کن به رسم ادب یا میاد یا نمیاد

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

شما دعوت کن به رسم ادب یا میاد یا نمیاد

اصلا یه کاری میکنیم ، بعد اینکه کارمون تموم شد دوتاشونو میبرم رستوران

شما هم ب خواهرت یا پارتنرت بگو بیاد

احتمالا به آبجیم بگم آره آفرین

اصلا یه کاری میکنیم ، بعد اینکه کارمون تموم شد دوتاشونو میبرم رستوران

آره این بهتره دیگه شستن و پذیرایی گردن کسی نمیفته 😂

تا میتوانم ...... به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ...... ادامه میدهم.....! هنوز..... هیچکس لیاقت خانم شدنم را ندارد! ....

با خانمشم دوستیم ، بخاطر این میگم که یه وقت خانمش تو خونه کمک میکنه معذب میشم و فلان و ... ..

نه بابا اشکالی نداره فوقش یه داد میزنی سرش میگی بشین سر جات🤣ولی قبل اومدنشون همه چیزو اماده کن اگه خواست بلند شه کار کنه هم اجازه نده

که البته بنظرم اشکالی هم نداره خب سه تایی مثلا ظرف بشورین