2777
2789
عنوان

برگشت دوباره

74 بازدید | 11 پست

چقدر احتمال داره ادمایی که واقعا همو دوست داشتن و بخاطر شرایط بیرونی رابطشون خراب شده یه روزی دوباره سر راه هم قرار بگیرن؟رابطه ای که توش همه چی بوده.سفر ،خاطرات عالی،اولین تجربه های هردونفر،صبر،تلاش و....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی💔

همه اینارو داشتیم ۴ سال زندگیامونو ساختیم کتار هم

الان رفته با یکی دیگه نامزد کرده

منم در شرف یه رابطه ی جدیدم ولی قلبم درد میکنه هنوزم🫠

عاقبت درد دلم در به درت خواهد کرد🖕🏻

هیچی💔همه اینارو داشتیم ۴ سال زندگیامونو ساختیم کتار همالان رفته با یکی دیگه نامزد کردهمنم در شرف یه ...

چقدر سخت....من انگار قلبم بسته شده هیچ کسو نمیتونم دوس داشته باشم

به خیلی چیزا بستگی داره عزیزم

به میزان علاقهی طرفین

به دلیل تموم شدن رابطشون

به کارایی که بعد از جدایی کردن

به آدمای اطرافشون

به خانوادههاشون و نظر اون ها

و مثلا ببین من و دوستم تقریبا همزمان رابطههامونو تموم کردیم با کسایی که دوسشون داشتیم، ولی من بعد از جدایی انقدر اذیت شدم بخاطر کارایی که باهام کرده بود(در حدی که همون روز ۱ ساعت بعد سکته مغزی کردم و تا ۲ماه پیش، یعنی حدود ۲ سال من حافظم کار نمیکرد و همه اتفاقای بد گذشته رو انگار فراموش کردم) البته الان با کمک دوستام و بقیه، تقریبا یکم حافظم بهتر شده و چندتا چیز یادم اومد، ولی بعد از ۲ ماه که توی کما بودم و معجزه شد که برگشتم، کلا رفتارم و همه کارام عوض شده

اون پسری که باهاش تموم کردم اصلا مهم نیس واسم ، الان معتاد شده داغون شده اصلا نگم برات، ولی اون دوستم که اونم کات کرده بود ، هِی دنبال پسره رفت و پسره الان با یکی که خانوادش خواستن نامزد کرده و دل دوستمو شکوند

ولی یه چیزی از من بشنو، به مردا اهمیت نده، خودتو دوست داشته باش و به خودت انرژی مثبت بده و با خودت خوش رفتار باش ولی اصلا فکرت مشغوله کسی نباشههااا، مردااا وقتی درگیرشون باشی قیافه میگیرن و غرورتو میشکنن، ولی اگه باهاشون کاری نداشته باشی ، عین خر میفتن دنبالت🧲💯

من فقط به قدرت خودم ایمان دارم، میدونم که طبیعت همواره در حال کمک به پیشرفت کردن و خوشبخت شدن منه😊🤍🌻همیشه برای همه آرزوی خوشحال بودن دارم💌

به خیلی چیزا بستگی داره عزیزمبه میزان علاقهی طرفینبه دلیل تموم شدن رابطشونبه کارایی که بعد از جدایی ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات و متاسفم...قطعا خیلی سختی کشید...طرف مقابل من واقعا ادم بدی نبود و ذات بدی نداشت هیچ وقتم دروغ نگفت فقط بخاطر فشار اقتصادی و استرسایی که داشت و همینطور فشارایی که من بهش میاوردم نتونست هندل کنه شرایطو و رفت البته که خودمم بهش میگفتم اگه تکلیفت مشخص نیس منم نمیخوام اینده و زندگیم خراب بشه...و الان بعد 9 ماه نتونستم فراموشش کنم و کسی رو بیارم توی زندگیم