2777
2789
عنوان

ترسیدن

118 بازدید | 4 پست

من یه دختری ام که تازه رفتم تو 20 سال و مجردم

خیلی ترسو ام و این عادت از سرم نمیوفته مثلن تو کوچه تنها باشم یا تو تاکسی خیلی میترسم و این ترسم باعث میشه پسرا تیکه بندازن یا یا نزدیک بشن هرچند ترسم اصلن نشون نمیدم ولی وقتی داداشم باشه اصلا نمیترسم با اینکه 15 سالشه ولی ماشالله زور زیاد داره اصلن نمیخوره 15 باشه مث 17 18 ساله ها هست و وقتی با داداشم هستم هیچ اتفاقی نمیوفته

عزیزم تنش شدید ذهنیه باید خودتو آروم کنی

چجوری

آخه یه بار منو دزدیدن و از گوشیشون زنگ زدم پلیس و ترسیدن منو سری برگردونن خونه کاری باهام نکردن فقد اولش لب گرفتن ینی میگی بخاطر اون ترس هست؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چجوری آخه یه بار منو دزدیدن و از گوشیشون زنگ زدم پلیس و ترسیدن منو سری برگردونن خونه کاری باهام نکرد ...

یا امام رضا

من پرام ریخت ترسیدم

چجوری دزدیدن

ممکنه همین ترس روت اثر افتضاحی گذاشته

یا امام رضا من پرام ریخت ترسیدم چجوری دزدیدن ممکنه همین ترس روت اثر افتضاحی گذاشته

طرفو نمیشناختم باهاش رل زدم رفتم بیرون با دوستش منو بردن تو بیابون گوشیمو گرفتن اینا همش میرفتن بیرون حرف میزد دوستش میومد کنارم جیغ میکشیدم بعد یه بار که رفتن بیرون یادم اومد داداشم همیشه گوشیشو میزاره جلو ماشین جلو ماشین نگا کردم دیدم گوشیش هست زنگ زدم پلیس گریه کردم گفتم نمیدونم کجان اونام اومدن گفم با گوشیت زنگ زدم پلیس پلیسا هی زنگ میزدن بعد با دوستش دوباره حرف زدن منو برگردونن