2777
2789
عنوان

استاد عقده ای

95 بازدید | 11 پست

یکی استاد دارم دوتا درس باهاش دارم عملی بود همرو انجام دادم درست بود داده ۱۵ بهش پیام دادم احساس میکنم نمره اشتباهی بهم دادید میشه برید چککنید ، جواب داد با احساس نمیشه درس غلط بسنجی ، نوشتم براش ، من همرو درست وبه موقع ارسال کردم میشه لطفا برید دوباره ارزیابی کنید ، پیام داد ، من نمره هارو با تمام ارفاق بهتون دادم میرم چکمیکنم ولی کمتر نمره میزارم😑😑

استادها اکثرا اینجورین بگی چک کن دوباره اگه درست نمره داده باشن یکی دونمره پاینتر نمیره میدن

اصلاچرا باید دوتاش انقدر کم بده من با بچها دوست بودم سطح علمی کلاس کلا پایین بود و منو چند نفر بهتر امتحان دادیم به منوچند نفر داده ۱۵ یا ۱۶

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اصلاچرا باید دوتاش انقدر کم بده من با بچها دوست بودم سطح علمی کلاس کلا پایین بود و منو چند نفر بهتر ...

بعضی ها اینجورین دیگه من قبلن دانشجو بودم یادمه یبار با اطمینان کامل گفتم 18 میشم اخر سر 11 گرفتم.فهمیدم من با 11 جزو بیشترین نمرات وبهترین های کلاس بودم

وطنم🖤

بعضی ها اینجورین دیگه من قبلن دانشجو بودم یادمه یبار با اطمینان کامل گفتم 18 میشم اخر سر 11 گرفتم.فه ...

واقعا نمیدونم مشکلش چیه ترم قبلی سیستم نداشتم خیلی افتضاح امتحان دادم با همین استاد بود داد۱۵ انتظار داشتم بده ۱۲ پاس شم ولی الان ...

بله

منم ی استاد داشتم آقا بود خیلی جدی بود دو ترم منو انداخت!

بهش میگفتم چرا ؟ همینجوری جواب میداد ...

نرم آخر بودم خواستم خداحافظی کنم دستشو آورد جلو که بهش دست بدم بعد گفت بازم میبینمت؟؟

پروژه هاتو ندادی هوش مصنوعی؟استادای ما قشنگ میفهمن کم میکنن به رومون هم میارن😅

نمیشه اصلا بدی هوشمصنوعی جوری نبود بدی عملی رو سیستمه تو یک برنامه خاص تهش ازش مشاوره بگیری:/