marvibaynaz مدیر استارتر عضویت: 1405/04/10 تعداد پست: 46 عنوان قش کردن 42 بازدید | 10 پست قبلا اینجوری نبودم الان میرم برا ناخون میشینم وسطاش یهو سرگیجه میگیرم چشام سیاهی میره قش میکنم دلیلش چی میتونه باشه ولی تو خونه ناخون میزارم قش نمیکنمحتا برا اصلاح هم میرم آرایشگا قش نمیکنم امروز | 03:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marvibaynaz مدیر استارتر عضویت: 1405/04/10 تعداد پست: 46 غش میکنی ://حتما دچار صرع شدی مراجعه به دکتر مغز و عصاب ینی چی صرع تو خونه اینجوری نمیشم حتا آرایشگا برا اصلاح نمیشم ناخون هم میزارم تو خونه قش نمیکنم فقد آرایشگا وسطا یهو قش میکنم
نوراخذمذد عضویت: 1405/04/24 تعداد پست: 11 کم خونی شدید داری حتما یا شاید میری آرایشگاه خسته میشی بد نیست بری دکتر. یا آزمایش بدین کم خونی چیزی هست که بی خیالش بشی باعث سرطان میشه
marvibaynaz مدیر استارتر عضویت: 1405/04/10 تعداد پست: 46 کم خونی شدید داری حتما یا شاید میری آرایشگاه خسته میشی بد نیست بری دکتر. یا آزمایش بدین کم خونی چیز ... باشه عزیزم
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 14415 ینی چی صرع تو خونه اینجوری نمیشم حتا آرایشگا برا اصلاح نمیشم ناخون هم میزارم تو خونه قش نمیکنم فقد آ ... بیماری صرع ینی همون غش !بعد آرایشگره کپ نمیکنه تو زیر دستش غش میکنی:(
marvibaynaz مدیر استارتر عضویت: 1405/04/10 تعداد پست: 46 بیماری صرع ینی همون غش !بعد آرایشگره کپ نمیکنه تو زیر دستش غش میکنی:( چرا😂 یکیش که اینقدر ترسیده بود
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 14415 چرا😂 یکیش که اینقدر ترسیده بود جدی ولی پیگیری کن دکتر. مغز و عصاب برو و اینکه شاید به مواد ناخن حساسیت داری اما دکتر برو
نوراخذمذد عضویت: 1405/04/24 تعداد پست: 11 باشه عزیزم میشه کمکم کنی میخوام یک پیامی بفرستم و نظر مردم می خوام بپرسم ولی هر کار میکنم پیامه ارسال نمیشه می نویسه دریافت کننده و چی باید بنویسم ؟من همین امشب وارد سایت شدم و یادش نیستم
marvibaynaz مدیر استارتر عضویت: 1405/04/10 تعداد پست: 46 جدی ولی پیگیری کن دکتر. مغز و عصاب برو و اینکه شاید به مواد ناخن حساسیت داری اما دکتر برو نه ندارم چون تو خونه میزاره اینجوری نمیشم قبلنا اینجوری نبودما
marvibaynaz مدیر استارتر عضویت: 1405/04/10 تعداد پست: 46 میشه کمکم کنی میخوام یک پیامی بفرستم و نظر مردم می خوام بپرسم ولی هر کار میکنم پیامه ارسال نمیشه می ... آره عزیزم درخاست بده