2777
2789
عنوان

آبببببب

47 بازدید | 11 پست

فشار آبمون همش کمه هیچ کار نمیشه کرد نه ماشین لباس شویی نه ظرف شویی هیچ کدوم رو نمیشه روشن کرد چند ساعت هم در روز کامل قطعه

از طرفی آنتن موبایلم هم چند ساعت در روز کامل میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه

خب دیگه تا پمپ نزارین مشکل برطرف نمیشه عزیزم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خب دیگه تا پمپ نزارین مشکل برطرف نمیشه عزیزم

من اصلا نمیفهمم چرا فشار آب کمه قبلا سد خالی بود اوکی فشار آب کم بود الان که خالی نیست ماشاالله امسال از پارسال هم وضع ابمون بدتره

من اصلا نمیفهمم چرا فشار آب کمه قبلا سد خالی بود اوکی فشار آب کم بود الان که خالی نیست ماشاالله امسا ...

چون الان اکثر خونه ها پمپ دارن و این در کاهش فشار آب خونه هایی که پمپ ندارن تاثیر داره ، تعداد ساختمان های چند طبقه و جمعیت خیلی بیشتر شده و از اون گذشته اگر کمبود آب و انرژی نداشتیم که این همه قطعی برق و ... نداشتیم دختر خوب

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چون الان اکثر خونه ها پمپ دارن و این در کاهش فشار آب خونه هایی که پمپ ندارن تاثیر داره ، تعداد ساختم ...

تعداد جمعیت و ساختمون که خیلی فرقی نکرده نسبت به پارسال

وضع آب کشور هم باز بهتره

یه چیزی درست نیست حتی فامیل هامون هم که طبقه همکفن باز فشار آبشون کمه خیلی

تعداد جمعیت و ساختمون که خیلی فرقی نکرده نسبت به پارسال وضع آب کشور هم باز بهتره یه چیزی درست نیست ح ...

سآل به سال منابع کم تر میشه نمیدونم واقعا چکار میکنن چرا اینقدر بد مدیریت میکنن ما هرکدوم از اقوام که پمپ ندارن دقیقا همین مشکل رو دارن مثلا خونه مادربزرگم با اینکه ویلایی از ده شب دیگه اصلا انگار آب ندارن

سآل به سال منابع کم تر میشه نمیدونم واقعا چکار میکنن چرا اینقدر بد مدیریت میکنن ما هرکدوم از اقوام ک ...

جالب اینجاست این کاهش فشار نتیجه عکس داره روی مصرف

حمومی که ۱۰ دقیقه طول میکشه میشه ۴۰ دقیقه کلا مصرف آب بیشتر میشه حتی

جالب اینجاست این کاهش فشار نتیجه عکس داره روی مصرف حمومی که ۱۰ دقیقه طول میکشه میشه ۴۰ دقیقه کلا مصر ...

اره دقیقا طرف میخواد ظرف بشوره یه ظرف شستن معمولی نیم ساعت طول میکشه