2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 29850 بازدید | 479 پست
چیزای شیرین دوست ندارم این غذاها دو قاشق میخورم سریع دلمو میزنه

چه خوب...حالا ماها که اضافه وزن داریم عاشق این چیزاییم

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ما حاشیه شهر بودیم امکانات خیلی کم بود اکثرا حتی مدت ها بعد گازکشی شدن منزلشون حتی پول خرید آب ...

آخی درک میکنم

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
چه خوب...حالا ماها که اضافه وزن داریم عاشق این چیزاییم

منم اضافه وزن دارم ۸۷کیلو شدم امشب مهمون بودم رژیم گرفتم شام کله پاچه بود نخوردم زیاد الان به شدت گرسنمه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
چه تمیزی چرک روی چرک میرفته

والا اونا آنقدر کیسه و سفیداب میکشیدن پوستشان حسابی تمیز میشده

منم اضافه وزن دارم ۸۷کیلو شدم امشب مهمون بودم رژیم گرفتم شام کله پاچه بود نخوردم زیاد الان به شدت گر ...

گرسنگی کشیدن که بدتره خواهر برو یه لقمه نون و پنیر بخور

آره واقعا والا من روی دستام زگیل میزد بعد هر بار حموم عمومی رفتن

ای بابا

گرسنگی کشیدن که بدتره خواهر برو یه لقمه نون و پنیر بخور

با یه لقمه کارم راه نمیفته برم در یخچال کار تمومه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
با یه لقمه کارم راه نمیفته برم در یخچال کار تمومه

آخه میگن گرسنگی کشیدن باعث تحلیل رفتن عضلات میشه و چربی ها مقاومتر باقی میمونن

اهههه واقعا چندش بود خوب شد جمع شد

آره والا خدا رو شکر که خونه ها حمام دارن....پایین شهر ما یه حموم عمومی بود چند سال پیش زمستون بود صبح زود از اونجا رد میشدم دو تا مرد اتباع حموم کرده بودن بیرونش منتظر ماشین بودن بیچاره ها سرخ شده بودن از سرما از دهنشون بخار میزد بیرون