2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 21153 بازدید | 403 پست
مادربزرگ خدابیامرزم میگفت حموم خونه خوب نمیتونم چرک بگیرم هر یه مدت بارو بندیل میبست میرفت حموم عموم ...

الهی ...چه حس خوبی

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فامیلمون میگفت صبح ها زود میرفتم که کسی تو حمام منو نبینه خلوت باشه 😂

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

فامیلمون میگفت صبح ها زود میرفتم که کسی تو حمام منو نبینه خلوت باشه 😂

بنده خدا

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
من تجربه اش دارم جالب بود دور هم مینشستن کیسه میکشیدن ولی من دوست نداشتم لباس ووسیله جمع کنی کلی راه ...

بله همون بقچه بستنش بد بود مخصوصا زمستون ها

حالا ما بقچه میذاشتیم داخل زنبیلروستای ما رسم بود عروس هممیبردن حموم قبل عروسی

آره معمولا قدیمی ها یه طایفه جمع میشدن بزن و بکوب میکردن عروس ببرن حموم.😅

چرا من نمیتونم رو پیام کسی ریپلای کنم؟ فلشی ک باید بزنم طوسی شده. لایک هم نمیتونم بکنم قلبش طوسی شده

میشه که

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی....... دیر میفهمی که با هر نخی نمیشه رویا بافت........ ای دل که بی گدار به آب ها نمیزدی بی قایقت ،میانه ی دریا چه میکنی .......از یه سری از ادمها رفتارهای میبینی که نه ناراحت میشی نه متنفرفقط ساعت ها میشینی با خودت میگی چرا فکر میکردم با بقیه فرق میکنه .....بعضی از آدمها بوی بهشت میدن چون با مهربونیشون دل یه آدم رو نجات میدن بزرگترین معجزه ی زندگی من ستیا جون شاید هنوز قسمت نشده از نزدیک ببینمت اما بزرگی قلبت رو با تمام وجودم حس کردم بعضیا بدون اینکه کنار آدم باشن رد مهربونیشون تا همیشه روی دل میمونه تو برای من یکی از همون آدمهایی ممنونم بابت همه چیز 🙏❤️🌹

واقعا چندین ساعت تو نوبت می موندیم، جمعه ها مامانم از خاب ناز بیدارمون میکرد و میبردمون حموم، انگار فحش عالم رو بهمون میدادن، الان خدارو شکر این امکانات تو خونه ها موجود هس، مخصوصا دسشویی ها که اومده درست وسط پذیرایی، دیگه بهتر از این نمیشه 😂😂😂

الهی شکر الان ما امکاناتمون ازپادشاه های قدیم بیشتره یادمه بچه بودم کوچمون خاکی بود زمستون میرفتیم ح ...

عزیزم پادشاهان قدیم حمام شیر میکردن

کجا امکانات بیشتره!

واقعا از کامنتت تعجب کردم

حالا امکانات رفاهی خوراک اشتغال مسکن رو فاکتور میگیرم

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.