2777
2789
عنوان

حمام عمومی

| مشاهده متن کامل بحث + 30118 بازدید | 485 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا هر بار که از حموم میام بیرون دراز میکشم رو تخت از ته دل شکر میکنم خدارو واسه حموم واقعا نعمته

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
حمام جزو واجب ها هست استخر رو که مجبور نیستید بری بعدشم مایو میپوشن استخر

والا از استخرام انقد ترسوندن دیگہ آدم نمیرہ

الان من ۱سالہ نمییرم واسہ رفتہ ھامم ناراحت واسترسیم چون میگن hpvمیگیری ازش

دقیقا هر بار که از حموم میام بیرون دراز میکشم رو تخت از ته دل شکر میکنم خدارو واسه حموم واقعا نعمته

آفلین....من نیز

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
دقیقا.ولی من هر دفعه میرم حموم خدا رو بابتش شکر میکنم مخصوصا زمستان ها

ولی انصافا اون موقع خبری از مشکلات پوستی و هزار تا برای دیگه نبود

الان با یه اتفاق ساده آدم پوستش مشکل دار میشه

والا از استخرام انقد ترسوندن دیگہ آدم نمیرہالان من ۱سالہ نمییرم واسہ رفتہ ھامم ناراحت واسترسیم چون م ...

من کلا از استخر خوشم نمیاد.جیش هم میکنن توش

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
ولی انصافا اون موقع خبری از مشکلات پوستی و هزار تا برای دیگه نبود الان با یه اتفاق ساده آدم پوستش مش ...

چرا خواهر اون موقع هم کچلی و قارچ و زخم های دملی بوده

یه خانم فامیلمون بود بعد این خانم روز دوشنبه. حموم رفته بود بیچاره یادش رفته بود روز زوج حموم مردونه ...

واقعا اون غیرت و نجابت مردای قدیمی کجا رفت...

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

آرہ حالا این راستہ؟

آره بابا ....پیرزن ها و بچه ها که عادی هست انجام میدن بقیه هم انجام میدن البته نه همه