2777
2789
عنوان

خب اگه ی پسر

84 بازدید | 14 پست

تو زندگیتون باشه از همون ۱۰ روز اول رابطه بخاد بیاد خاستگار خانواده نزان بابام مخالف شدید اونم شدید منو دوس داره ۶ ماهه باهمیم خیلی مودب مهربون و خونگرم و اینکه میتونه حالمو خوب کنه درک داره بابام نمیزاره میگه دختر ب غریبه نمیدم 😕

کاربری، دسته سه نفره دوستان🤣لطفا بابت تایپک های قاطی ببخشبد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب این کلیات خوب یعنی چی ؟ خیلی کلی گفت سن اون سن خودت دلیل مخالفت ؟همه اول قبل ازدواج آرام و مهربا ...

ن واقعا خیلی مرده با بقیه فرق دارع هنوز یبار ی حرف مخالف نزد حرف درباره چیزای زشت نگفته هیچی ۲۲

تو ده روز اول ازت رابطه خواسته؟ بابات خب به فرد غریبه نمیخواد دختر بده پس به کی میخاود بده😐

اول رابطه مون یعنی وقتی باهم حرف زدیم ورگرنه هنوز هی۰ وفت همچین حرفای رو نزدیم

ن واقعا خیلی مرده با بقیه فرق دارع هنوز یبار ی حرف مخالف نزد حرف درباره چیزای زشت نگفته هیچی ۲۲

پدرت درست میگه پاشو برو سر درست دختر جان

برادر داری؟ فکر نکنم داشته باشی وگرنه متوجه میشدی

اینکه راجب چیز زشت حرف نزده نشانه خوب بودن نیست کاملا رفتار طبیعی

شما با کسی بخوای ازدواج بکنی همون اول نباید بگی رابطه و...

راستی شغلش چیه؟ خونه چیزی داره

اینکه راجب چیز زشت حرف نزده نشانه خوب بودن نیست کاملا رفتار طبیعی شما با کسی بخوای ازدواج بکنی همون ...

اره مهندسه همچیش اوکیه منظورم رابطه عاطفی بود

واای مثل داداش من 😐

داداش من دخترش 21 سالشه دخترش خیلی با من رفیقه همه چیو بهم میگه سه ساله با یه پسری تو رابطس زن داداشمم خبر داره با زن داداشمم حرف زده و خونواده ی پسر هم هز اولش در جریان بودن حتی پسره شرایطی رو فراهم کرد و مامانا رو برد بیرون و آشناشون کرد و الان بعد از سه سال میخواد بیاد خاستگاری، داداشم ترسیده میگه دختر به غریبه نمیدم 🙄😐خب داداش من فامیل به درد بخور داری؟ اصلا پسرای فامیل و آشنا یه بار اومدن خاستگاری که میخوای بهشون دختر بدی؟ 😐