zahra_az_ مدیر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 2503 عنوان پول توجیبی | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 37 پست یعنی واقعا فقط منم ۱۸ سالمه بابام تاحالا بهم پول توجیبی نداده؟یه کش مو بخوام باید دوماه بهش بگم ضد افتابمم حتی خودش میخره باید هزارباربگم تا بگیرهلباسم سالی یه بار عید با خودش میگیرم 1405/04/23 | 23:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
uuuqhwh عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 9378 اینجور پسریو از چه مکانی پیدا کنم انقدر خوب باشه چون بیرون میان جلو اونا که نمیشه مجازیم نمیشه اعتما ... با دوستای باشخصیتت بگرد ک برا خودشون ارزش قائلن و نسبتا باکلاسن. پا به هرکسی نمیدن و کیسای خوبی میاد جلو راهشونباهاش بگرد وقت بگذرون این خودش انرژی مثبتشو بهت میده و بعدش اگه با کسی رل بزنه و شما برید دوستانه کافه اینا خود ب خود پیشنهاداتی برا تو میاد😂 My heart is, and always will be, yours.
uuuqhwh عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 9378 اخییییی خوشبخت بشیددد چندسالشه میترسه یکی دیه بیاد خواستگاریم برا همین میگه فعلا میام اشنا بشن باهام و نشون اینا تا وقتی ازدواج کنیم😂🫠۲۰اینورا آخه ازدواجای زود زیاده My heart is, and always will be, yours.
zahra_az_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 2503 با دوستای باشخصیتت بگرد ک برا خودشون ارزش قائلن و نسبتا باکلاسن. پا به هرکسی نمیدن و کیسای خوبی میاد ... دوستام دوستپسراشون خیلی داغونن اخه😭😂یدونشونم شبیه ادم نرمال نیست حتی
zahra_az_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 2503 میترسه یکی دیه بیاد خواستگاریم برا همین میگه فعلا میام اشنا بشن باهام و نشون اینا تا وقتی ازدواج کنی ... وای خدا چه کوچولوئه😂😭
uuuqhwh عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 9378 دوستام دوستپسراشون خیلی داغونن اخه😭😂یدونشونم شبیه ادم نرمال نیست حتی 😂😂دوست باکلاس دریاب My heart is, and always will be, yours.
uuuqhwh عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 9378 وای خدا چه کوچولوئه😂😭 آره بچم😔😂من کلا با همسنای خودم بیشتر کنار میام حتی اگ ۴ سال بزرگتر باشه بدم میاد یجوریه ولی همسن خود ادم حالا تفاوت سنی ۲ سال خوبه چون درکت میکنن ولی اون بزرگا هیچ درکی ندارن My heart is, and always will be, yours.
fa_timaa عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 2208 پوستمم یجوریه دوثانیه توافتاب باشم یجور میسوزم سیاه میشم😂😭الان پوستم دورنگ شده وضع مالیشم بد نیست ... پوستت حساسه