2777
2789
عنوان

پول توجیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 37 پست
بابای منم همینطوره باید به زور یه قرون ازش بگیرم برم یه آبرسانی چیزی بخرم بعد میگه چقدر اینا رو به خ ...

پوستمم یجوریه دوثانیه توافتاب باشم یجور میسوزم سیاه میشم😂😭الان پوستم دورنگ شده وضع مالیشم بد نیست بابام مقاومت داره ولییی انگار

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم داشته باشی خیلی کیف میده البته اگ بابات حواسش ب وسایلت نیس برات کادو میگیره کارتشو میده دستت ع ...

اینایی که میگی اخه شبیه کارایی که شوهر انجام میده مگه دوستپسر انقدر کارایی داره؟😂

نوار بهداشتی اینارو یهو وقتی میریم فروشگاه اول ماه خرید میگیره کلشو همزمان هرچی خرید خونست

لباس زیر هم میاد باهات بگیره خو بگو پدر من برام خرج نکن همینا ک اول ماه میخای بخری پولشو بده خودم خرج کنم😑😂

My heart is, and always will be, yours.

اینایی که میگی اخه شبیه کارایی که شوهر انجام میده مگه دوستپسر انقدر کارایی داره؟😂

الان دوسپسر فراتر ع شوهره😂ن جدی بحث کارایی نیست بحث اینه هواتو داره البته ی کیسی ک اخرش بیاد بگیرتت هدفی داشته باشه ع توو رابطه بودن ن از این کوتاه مدتا

یکی ک باهاش تا اخر عمر سپری کنی🥹

الان دوسپسر فراتر ع شوهره😂ن جدی بحث کارایی نیست بحث اینه هواتو داره البته ی کیسی ک اخرش بیاد بگیرتت ...

ابجی توکه راهنمایی میکنی بگو ازکجا پیدا کنم اینو😂😭

قبلش تحقیق کن دوس دختر نداشته باشه اگرم داشته در حد... پیش نرفته باشه حتی دستشم بهش نخورده باشه این خیلی مهمه...بعدش اینه ک حتما با مامانش راحت باشه...اول تحقیق کن درباره اش از دوستاش بپرس...چون نقطه ضعفاشونو دوستاشون بهتر میدونن

من از خودمو خودم پیدا نکردما با رفیقم کلاس آموزشی میرفتیم مختلط بود ی شیفتش بعد اون رفیقم رل داشت اومد منو دید ب رفیقش معرفی کرد ک شناخت داشت ازش و خودم همه چیشو چک کردم فامیلیش اصالتش اینا الانم ۲ سال گذشته میخاد بیاد بگیرتم ایشالا😔🤣

قبلش تحقیق کن دوس دختر نداشته باشه اگرم داشته در حد... پیش نرفته باشه حتی دستشم بهش نخورده باشه این ...

اینجور پسریو از چه مکانی پیدا کنم انقدر خوب باشه چون بیرون میان جلو اونا که نمیشه مجازیم نمیشه اعتماد کرد چی میمونه پس؟