2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 36 پست
پس مطمعن باش کیست نیست بخاطر اقدام به بارداری طبیعت بدنت کمی بهم خورده بعضیا اینجوری میشن

چون فروردین رفتم سونو نه کیست نه تنبلی هیچی نداشتم ماه پیش خیلی اقدام داشتم که باید۳۱اردیبهشت پریود میشدم هنوز نشدم

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
چون فروردین رفتم سونو نه کیست نه تنبلی هیچی نداشتم ماه پیش خیلی اقدام داشتم که باید۳۱اردیبهشت پریود ...

پس همونه 

خیلیا رو دیدم بعد از برداشتن جلوگیری تا دو سه ماه اینطوری بودن.

انقد سخت نگیر .هرچی هم باشه نگرانی نداره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس همونه  خیلیا رو دیدم بعد از برداشتن جلوگیری تا دو سه ماه اینطوری بودن. انقد سخت نگیر .هرچی ...

اینقد میترسم همش میگم نکنه مشکلی پیش اومده که باعث میشه پریود نشم نکنه این ماه کلا پریود نشم   هزار جور فکره دیگه

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
یا خدا چندروز بعد تاخیر رفتی؟

من دفعه اول دو هفته بعد از اقدام رفتم منفی نشون داد بعدش چون علایمی که داشتم از بین نرفته بود و یک هفته هم تاخیر داشتم رفتم آزمایش و سونو مثبت شد و مشخص شد هفته پنجم هستم