2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم نمیخاد قرص بخورم چیزی نیست دیگه

فقط قرص ال دی میدن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
درد وقتی بروز میکنه ک خیلی بزرگ باشه 

ای خدا کیست نباشه برام دردسر بشه واسه بچه

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
فکرم درگیر شذ

فردا برو سونو بده 

ببین من در حالت معمول درد نداشتم فقط وقتی تخمدان هامو فشار میدادم یه درد خفیفی حس میکردم 

اما نگران نباش 

بدن ها مثل هم نیس که 

من اصن نه تخم دان هام کیست ساز بودن نه پریودم عقب میشد فقط بخاطر تخمک کشی اینطور شدم

کسی که تخمدان هاشت کیست ساز نباشه و دارو یا محرک تخمک گذاری نخورده باشه بعیده درحالت معمول کیست بزنه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
رازیانه هم خوبه ولی مسلما قرص جلوگیری درمانشه .حالا برو ک انشالله کیست و .. نباشه و نی نی باشه

نی نی که میدونم نیست حالاورزش میکنم تحرک داشته باشم و برم سونو زوذتر

فردا برو سونو بده  ببین من در حالت معمول درد نداشتم فقط وقتی تخمدان هامو فشار میدادم یه درد خف ...

اخه اگه کیست باشه در حال اقدامم میندازه عقب میوفته بارداریم وای خدا نمیخام 

ای خدا کیست نباشه برام دردسر بشه واسه بچه

عزیزم اصن کیست اومدنش و خوب شدنش رو تو نمیفهمی که 

کمتر از یکماهم با دارو خوب میشه

تاثیری هم رو بارداری نداره وقتی از بین بره

من که کیستم تا خوب شد بعد از 6سال طبیعی باردار شدم

اخه اگه کیست باشه در حال اقدامم میندازه عقب میوفته بارداریم وای خدا نمیخام 

خب شاید چون تو اقدامی پریودت عقب جلو میشه

عزیزم اصن کیست اومدنش و خوب شدنش رو تو نمیفهمی که  کمتر از یکماهم با دارو خوب میشه تاثیری هم ...

چون من قبل از اقدام رفتم سونو هیچ مشکلی نداشتم از ماه پیش که اقدام شروع کردم این ماه اینجوری شدم

خب شاید چون تو اقدامی پریودت عقب جلو میشه

اخه الان ۱۹روزه عقب انداختم کمرو سینه هام خیلی درد میکنه کلافه شدم

چون من قبل از اقدام رفتم سونو هیچ مشکلی نداشتم از ماه پیش که اقدام شروع کردم این ماه اینجوری شدم

پس مطمعن باش کیست نیست

بخاطر اقدام به بارداری طبیعت بدنت کمی بهم خورده

بعضیا اینجوری میشن