2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

63 بازدید | 17 پست

چکارهای بجز بستن چشم سالم برای تنبلی چشم خوبه شربت ارژین پلاس گوگل گفته فقط چهار سال ب بالا میشه داد بچه من یه سالشه خیلی دوست دارم با دستگاه ویژن تراپی cam کار کنه ولی همش گریه میکنه تا میبرم چشم پزشکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کوچیکه...

دارت

آتاری

و خیلی چیزا ولی برای بزرگترهاست

ببین چشمش رو یکی رو ببند

بعد از این بازی پرتابی

یه چیز گرد توی دایره هایی که کوچک میشه که پرت کنه

کتاب داستان که طلق قرمز روش چسبونده باشی

یه سری بازی های کامپیوتری هم هست ولی کوچولوتون خیلی سنش کمه...

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خدا کنه زود جواب بگیره بچم دکتر میگه کم کم نمره چشم میاد پایین نمیدونم راسته یانه الان نمره پنج دادن ...

نگران نباش میاد پایین

بچه دوستم سه یا ۴ سالش بود اصلا همکاری نمیکرد. می آورد پیش من تا سرگرمش کنم . خدا را شکر الان که بزرگ شده دیگه نیاز به عینک نداره

......

خیلی کوچیکه...دارت آتاریو خیلی چیزا ولی برای بزرگترهاستببین چشمش رو یکی رو ببندبعد از این بازی پرتاب ...

عزیزم الان دیدم اشتباه تایپ کردم سه سالشه توپ داخل سبد دقیق پرتاپ میکنه علائم چشم پزشکی الان خوب میگه میگم یعنی پیشرفت کرده از قبل حتی پروانه در حال پرواز بهم نشون میده از دور ادمارو تشخیص میده برج هیجان خانه سازی اینارو بازی میکنخ

ببخشید عزیزم نمیتونم ریپلای بزنم

اگر اینطوری عالیه

رنگ قرمز تاثیر داره چشم تنبل رو تحریک میکنه

بهش مداد رنگی قرمز بدید که خط بکشه

با دکتر هم برای بازی درمانی بیشتر مشورت کنید

من یادمه بازی اینطور بود که دایره ظاهر میشد سریع و میرفت

من باید علامت میزدم با ماژیک روی صفحه

یا همچین مواردی

شاید بعضی ها برای کوچولوتون مناسب باشه و بشه باهاش کار کرد

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ببخشید عزیزم نمیتونم ریپلای بزنماگر اینطوری عالیهرنگ قرمز تاثیر داره چشم تنبل رو تحریک میکنهبهش مداد ...

گوشی همچین بازیارو دانلود کردم راحت بازی میکنه ماژیک خریدم مداد شمعی نقاشی هرچی بگی چون کوچیکه فقط خط خطی میکنه یکم بازی میکنه میندازه حلقهای کوچیکپلاستیکی دارم کاموا قرمز دستش میدم از اون گردید رد کنه خوب رد میکنه سریع حوصلش سرمیره

گوشی همچین بازیارو دانلود کردم راحت بازی میکنه ماژیک خریدم مداد شمعی نقاشی هرچی بگی چون کوچیکه فقط خ ...

رنگارو چون قبلا یادش دادم رنگارو درست میگه یا بازی ک رنگهای شبیه به هم کنار هم باید بزارع درست انجام میده الان پنجاه روزه چشاشو دارم میبندم ۱۰مرداد چکاپ داره خداکنه بگه پیشرفت داشته با دستگاه میتونن حدس بزنن چنددرصده؟چون اصلا با دکتر همکاری نمیکنه جوابشو نامیده

الان بهترین سن برای درمانه

خیالتون راحت راحت خوب میشه

اگر بزرگتر میبود و متوجه نمیشدید مشکل میشد

من سنجش پنج سالگیم رو تقلب کردم و چکاب هم نداشتم تا چهارم

دیر متوجه شدیم ولی با این حال روی ردیف هفت و هشت میتونم ببینم

قطعا خوب میشه عزیزم نگران نباش

خیلی ها رو دیدم که خوب شدن💗

فکر کنم بله با دستگاه میتونن تشخیص بدن

چون تنبلی چشم عموما برای سن کم هست پس باید راحت پیشرفت رو تشخیص بدن

[QUOTE=417338337]الان بهترین سن برای درمانه خیالتون راحت راحت خوب میشه اگر بزرگتر میبود و متوجه نمیشدید مشکل میشد ...[/QUOTان شاالله من همش نگران نمره چشمش بیشتر از ۷نشه یوقت چون گفت از پنج هم بیشتره بچم عینکشو از وقتی گرفته در نمیاره خیلی افسرده شدم یه شیشه ضخیم یکی بدون ذره بین خودمم هفت ماهه باردارم داغون شدم

فکر کنم بله با دستگاه میتونن تشخیص بدنچون تنبلی چشم عموما برای سن کم هست پس باید راحت پیشرفت رو تشخی ...

پس اینجوری بهتره خیالم راحته چون علائم چشم پزشکی و یه دکتر گفت یادش بده یاد دادم ولی بدرد نمیخوره اونجا نمیگه

انشالله که خوب میشه عزیزم

یعنی قطعا، چون سنش کمه و واقعا زمان عالی متوجه شدید

یک سال و خوردهای آینده انگار نه انگار که اینطور بود