2777
2789
عنوان

نشخوار فکرییییی

67 بازدید | 12 پست

چیکار کنم خیلییییی درگیریم اصلا نمیتونم تمرکز کنمممم

دلم ذوق کور شده اس، لباس سفید روغن ریخته اس، گوجه ی له شده اس، دلم شب امتحانه، غروب جمعه اس..

درگیریاتو یا چیزایی که بهشون فکر میکنی رو روی کاغذ بنویس بهتر میشی

اثری ندارهههه امتحان کردم

دلم ذوق کور شده اس، لباس سفید روغن ریخته اس، گوجه ی له شده اس، دلم شب امتحانه، غروب جمعه اس..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای درکت میکنم خیلی بده...

عقده هاتو و همه چیزایی تو ذهنته رو روی کاغذ تخلیه کن

با یه مشاور حرف بزن

مشاور من میگفت یه کش رنگ جیغ بزار دور دستت و هروقت فکرا اومدن سراغت اون کش رو بکش و ولش کن که محکم بخوره به دستت و یکم دردت بیاد. مثل یه تنبیه

اگه باورش داشته باشی کمکت میکنه

❤️💙🩷💚

وای درکت میکنم خیلی بده...عقده هاتو و همه چیزایی تو ذهنته رو روی کاغذ تخلیه کنبا یه مشاور حرف بزنمشا ...

همه این روش هارو امتحان کردمممم ولی فقط در حد یکی دو دقیقه جواب میده بعدش دوباره همون اشه و همون کاسه ...

اصلا وقتی میشینم درس میخونم یهو یه حرفی که مثلا یکی پارسال بهم گفته و اون موقع ناراحتم کرده میاد سراغم ..😔خیلیییی بده اصلا فکرم درگیر میشه

همه این روش هارو امتحان کردمممم ولی فقط در حد یکی دو دقیقه جواب میده بعدش دوباره همون اشه و همون کاس ...

دورت بگردم

منم دقیقا چند ماه کپی خودت بودم...

حرفایی که روزمره میزدم رو تا چکد روز بهشون فکر میکردم

تصمیم داشتم یه ۱۰ روز گوشی رو بزارم کنار و با هیچکس هیچ ارتباطی نگیرم حتی با خونواده هم حرف نزنم تا ریکاوری شم

❤️💙🩷💚

دورت بگردممنم دقیقا چند ماه کپی خودت بودم...حرفایی که روزمره میزدم رو تا چکد روز بهشون فکر میکردمتصم ...

الان دیگه افکار مزاحم نداری؟

آخه من تو گوشی ام با کسی در ارتباط نیستم و خیلی تنهام ولی کلا همچی ناراحتم میکنه کلا حرف بقیه همچیییییی

یکی حرفی بهم میزنه تا چند روز بهش فکر میکنم

همه این روش هارو امتحان کردمممم ولی فقط در حد یکی دو دقیقه جواب میده بعدش دوباره همون اشه و همون کاس ...

این فکرا و نشخوارای فکری سر چشمه میگیره از اینکه به خودت مطمئن نباشی..

و این یعنی اعتماد بنفست و عذت نفست داره به چوخ میره

خیلی مراقب باش

❤️💙🩷💚

این فکرا و نشخوارای فکری سر چشمه میگیره از اینکه به خودت مطمئن نباشی..و این یعنی اعتماد بنفست و عذت ...

دقیقا روزی هزار بار آرزوی مرگمو دارم

الان دیگه افکار مزاحم نداری؟آخه من تو گوشی ام با کسی در ارتباط نیستم و خیلی تنهام ولی کلا همچی ناراح ...

من مثل یک ماه پیش ندارم

این بخاطر ملکه ایه از ادما توی ذهنت ساختی

کم کگ سعی کن توقعاتتو از همه حتی خونوادت بیاری پایین که حرفاشون هرچند کوچیک دچار درگیری تو نشن

❤️💙🩷💚