2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واسه درد شیاف

سه میل خیلی کوچیکه پنج میل هم دیدم دفع کنن.

سرکه سیب و آب قاطی کنه زیاد بخوره هسته خرما بجوشونه بخوره پوست خربزه و هندونه بجوشونه روزی حداقل 4 لیتر أب بخوره

الان دارو چی میخوری

من دارو چیزی نمیخورم کلا سونوگرافی رفتم خیلی اتفاقی قهمیدم سنگ ۳ میلی دارم میترسم از روزی که بخواد دفع شه استرسشو از. الان خیلی دارم

بدون درد یا درد داشتین؟

من چون دارو میخوردم و طناب میزدم تبدیل شده بود ب شن ریزه و اصلا درد نداشتم موقع دفع

ولی سرویس میرفتم قشنگ با چشم خودم میدیدم دفع شن رو

ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴

من دارو چیزی نمیخورم کلا سونوگرافی رفتم خیلی اتفاقی قهمیدم سنگ ۳ میلی دارم میترسم از روزی که بخواد د ...

عزیزم استرس نداره

س میلی کوچیکه و باید قبل از اینکه بیاد تو حالب ک اینجوری دردش زیاده قطره ی سنکل بخوری و دفع کنیش

ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴

من چون دارو میخوردم و طناب میزدم تبدیل شده بود ب شن ریزه و اصلا درد نداشتم موقع دفعولی سرویس میرفتم ...

خیلی خوبه اخه من کلا درد ندارم یعنی نمیخوام اصلا دفع شه واقعا میترسم از دردش شما واقعا هیچ دردی نداشتین؟

خیلی خوبه اخه من کلا درد ندارم یعنی نمیخوام اصلا دفع شه واقعا میترسم از دردش شما واقعا هیچ دردی ندا ...

عزیزم😑

خب منم موقعی ک داخل کلیه ام بوده هیچ دردی نداشتم

امان از وقتی ک بیاد تو حالب گیر کنه آدم زمین رو چنگ میزنه از درد

توام از این فکرا نکن ک همیشه اونجا بمونه چون بعدا برات مشکل ساز میشه

باید بری دکتر دارو بگیری و تبدیل ب قطعات ریزترش کنی و دفعش کنی

سنگ ۳ میل دفعش اسونه . هندونه درسته بپز، آبشو بخور. قطره سنکل. مایعات و پیاده روی

اره میگن اسونه ولی میگن بره تو حالب از درد زایمان بدتره سر همین استرس دارم

دفعش چقدر طول میکشه مثلا یه روزه دفع میشه؟

ن عزیزمن واس من س یا چهار ماه طول کشید

چ همه چیزو ساده گرفتی دختر🤣