2777
2789
عنوان

هدایت تحصیلی

131 بازدید | 11 پست

دخترا من معدلم ۱۹/۷۸صدم شده و برای آزمونای مشاوره ای هم گفته ۱۰۰ درصد برای تجربی الان به نظر شما من تجربی میارم؟نمره علومم۲۰شده و نمره ریاضیم ۱۹

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره فک کنم

من پارسال هدایت تحصیلی انجام دادم معدل کل و سالانه ام 20 بود ریاضی 20 علوم 19 تجربی هم 100 آوردم و قبول شدم

ولی رفیقم معدلش شد ۱۹/۸۶ تجربی نیورد فک کنم دوباره ازمونه رو انجام داد

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

اره فک کنممن پارسال هدایت تحصیلی انجام دادم معدل کل و سالانه ام 20 بود ریاضی 20 علوم 19 تجربی هم 100 ...

می گن نمره زیاد مهم نیست مهم استعداد

اره فک کنممن پارسال هدایت تحصیلی انجام دادم معدل کل و سالانه ام 20 بود ریاضی 20 علوم 19 تجربی هم 100 ...

روزی چندساعت برای تجربی درس می خوندی؟

روزی چندساعت برای تجربی درس می خوندی؟

ببین فقط همینو بگم که فضای راهنمایی و دبیرستان کاملااااا متفاوته

روزایی که مدرسه میری اول از همه درس اون روز رو مرور کن بعد یک ساعت درس بخون (کم کم زیادش کن) روزایی که خونه هستی 2 ساعت بخون(هفته ای نیم ساعت بیشتر بخون)

از اول سال جدی بگیر و به نظرم کلاس تابستانه برو

وقتی جوابتو نمیدم ازت نترسیدم فقط نمیخوام وقت با ارزشمو برای حالی کردن توی نفهم حروم کنم اگه میخواستی بفهمی سری اولی قانع میشدی.ارزش ادما به پولشون نیست.خواهشا از پا منقل پا میشید تاپیک نزنید.اعصاب و روانم چیز با ارزشیه بخاطر تو نابودش نمی کنم.از آدمای خود چص پندار خوشم نمیاد.خانوم و اقا درخواست ندید برخورد می کنم حتما.بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم. رفتار من برازنده شخصیت توئه. ادبیاتم با شعور تو سته.اگه یه وقت حس کردی بات درست حرف نمی زنم بدون از بی شعوری خودته

ببین فقط همینو بگم که فضای راهنمایی و دبیرستان کاملااااا متفاوتهروزایی که مدرسه میری اول از همه درس ...

می خوام روز ی ۵ ساعت درس بخونم و رورای تعطیل ۶ ساعت و تابستونا برای کلاس کنکور و درطول سال کتاب تست زنی بزنم

می خوام روز ی ۵ ساعت درس بخونم و رورای تعطیل ۶ ساعت و تابستونا برای کلاس کنکور و درطول سال کتاب تست ...

نه واسه شروع خیلی زیاده

طمع نداشته باش که بیشتر بخونی چون فقط روزای اول و دوم میخونی بعد خسته و زده میشی

از یه ساعت شروع کن هفته بعد روزی یه ساعت و نیم بخون هفته بعدش روزی 2 ساعت بخون کم کم بیارش بالا

می خوام روز ی ۵ ساعت درس بخونم و رورای تعطیل ۶ ساعت و تابستونا برای کلاس کنکور و درطول سال کتاب تست ...

آفرین در طول سال تست بزن خوبه

از پایه قوی بیا بالا

نه واسه شروع خیلی زیادهطمع نداشته باش که بیشتر بخونی چون فقط روزای اول و دوم میخونی بعد خسته و زده م ...

یعنی به درسم لطمه نمی زنه ؟