2777
2789
عنوان

پرستاری

1 بازدید | 7 پست

تو سن ۲۱ سالگی دانشگاه برم حالا گیریم قبول بشم پرستاریو بنظرتون ارزش داره و بعد از اونور بازار کارش چطوره میتونم استخدام بشم راحت یا سخته؟؟

دله من دریاییه چشمه زندون منه🌊🐚

بنده در ۲۹.۵ سالگی قبول شدم

و الان فارغ التحصیل...

باید علاقه داشته باشی...و بازار کارش هم خوبه...یعنی بیکار نمیمونی

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بنده در ۲۹.۵ سالگی قبول شدم و الان فارغ التحصیل...باید علاقه داشته باشی...و بازار کارش هم خوبه...یعن ...

وای واقعا من نمیدونم چرا انقد ناامید ناراحتم حس میکنم خیلی دیر شده و حس میکنم تو همه چی گند زدم

ممنونم عزیزم 🥲🙌🏽

دله من دریاییه چشمه زندون منه🌊🐚

وای واقعا من نمیدونم چرا انقد ناامید ناراحتم حس میکنم خیلی دیر شده و حس میکنم تو همه چی گند زدم ممنو ...

اصلااااااا نا امید نباش...

تازه من رشتم انسانی بود ...

تقریبا سال ۸۸ فکر کنم مدرسم تموم شده بود...

سال ۹۰ روانشناسی قبول شدم رفتم دانشگاه لیسانس گرفتم...

مرداد ۱۴۰۰ تصمیم گرفتم کنکور تجربی بدم با اینکه هیییییییچ از فیزیک و ریاضی و شیمی و حتی زیست سرم نمیشد ولی دل دادم و خوندم از آبان شروع کردم و ۴۰۱ ورودی مهر قبول شدم...

شما که رشتت تجربیه و سنت خیلی کمه...بسیار فرصت داری

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*