2777
2789
عنوان

چرا حس هیچی نیست

91 بازدید | 22 پست

دیگه مثل سابق نیست

نه درس نه کار نه کلاس...

فقط من اینجوری شدم که حوصله ندارم یا شما هم همین مشکلو دارید؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

باگ بزرگسالیه

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من همین دردو دارم منتهی با دوز بالاتر اصن حس تنبلی افتاده تو وجودمون

حس بدیه

از یه طرف ذهنم درگیره هزار و یک چیز هست که نمیدونم اول به کدوم برسم

بعد اصلا تمرکز کاریو ندارم

خیلی بده هعی

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

واقعا حس هیچ کاری نیست

میافتید، بلند میشوید، اشتباه میکنید، زندگی میکنید، یاد میگیرید. شما انسانید، کامل نیستید. ضربه خوردهاید اما هنوز زندهاید. به این فکر کنید که زنده بودن، نفس کشیدن، فکر کردن، لذت بردن و دنبال کردن چیزهایی که دوست دارید، چقدر عالی است. گاهی اوقات در سفر زندگی دچار ناراحتی میشوید اما هنوز زیباییهای زیادی باقی است. حتی اگر آسیب دیدیم، باید بتوانیم روی پایمان بایستیم، چون هیچوقت نخواهیم دانست چه چیز در زندگی انتظارمان را میکشد

حس باید به وجود بیاد حس علاقه میخواد انگیزه میخواد بیشتر ناامیدی باعث میشه حسمون نابود شه اانرژی ندا ...

قبول دارم

ولی خب انگیزه ای اصلا نیست که یه محرکی باشه

واقعا به امید چی کدوم آینده وقتی تکلیف چند روز دیگه مون هم مشخص نیست

حس بدیه از یه طرف ذهنم درگیره هزار و یک چیز هست که نمیدونم اول به کدوم برسم بعد اصلا تمرکز کاریو ندا ...

اینا همش بخاطر تنش ذهنیه

من گاهی انقدر استرسم بالاست نمیدونم چیکارش کنم

شما هم اینطورین؟

قبول دارم ولی خب انگیزه ای اصلا نیست که یه محرکی باشه واقعا به امید چی کدوم آینده وقتی تکلیف چند روز ...

زیاد به اینده فکر نمیکنم من به امروزم فکرمیکنم امروز میخوام چی یاد بگیرم چون تلاشم مهمه نه نتیجه من به دنبال اینم علمم زیاد بشه نه دارایی هام و اینجوریه من هیچوقت نا امید نمیشم چون به چیزای ناراحت کننده فکر نمیکنم