2777
2789
عنوان

حسودی

51 بازدید | 12 پست

یه خانمی رو می شناسم که یهویی از فرش ب عرش رسید البته ایشون از اون خانمای هم متاهل هم دوست پسر دازه همه آمارشو دارن و من از دیگران می شنوم پسر هم داره تو سالای اخیر میکاپ کار شد ولی از اون سنگین خانمای شهرمون میکاپ سنگین دوست دارم کلی طلا خرید ژل زد اصن ببینیش انگار عروسک خیلی خوشکل و پولدار هر عروس 50تومن میگره

منم درگیر درس و مطالعه و کنکور

به خودم میگم کاش جاش بودم

دیگه تنها مسیر رسیدن به پول و موفقیت درس خوندن نیست

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یجورایی ،خودش یه عوضیه بد اخلاقه خیلی ولی خب پولدار طلا داره هر نوع عملی کدلم میخواد انجام داده

آخه ب چ قیمتی

ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴

دیگه تنها مسیر رسیدن به پول و موفقیت درس خوندن نیست

رفتم پیش یکی میدونی چی بهم کفت؟

گفت که بتونی یه معلم بشی خیلی بهتره گفتم چطور ایشون هم رنگار مدرک داره از ترکیه گفت میبینی این میکاپ کارا تا 20سال کمتر دوام میارم بعد یکی دیگه میاد جاش

در حالیکه یه میکاپ کار دیدم روزی ده تا عروس خروجی میده

اصن نمیتونم برم.

زندگیش کلا

زندگیش

بگم

شوهرش که تعمیر کار ولی من حرفیه از همون کسایی که کولر میشورن ینی می تونی بگی فقط تابستونا درآمد داره

شوهر آجیم امارش کامل داره میگه این باهم اس عکس هم دیده ازش

عکساش می بینم بهش حسودی میکنم واضحتر بگم

زندگیش بگمشوهرش که تعمیر کار ولی من حرفیه از همون کسایی که کولر میشورن ینی می تونی بگی فقط تابستونا ...

خو دیگه وقتی با همه اس از اونا پول میکنه

بهتر بگم میتیغه و....

ولی من مطمئنم اگه پنج شنبه هم بمیرم خاکم کنن،جمعه 8صب قیامت میشه دوباره باید بیدارشم🥴

اگه دنبال پول هستی ،تو درس پول نیست

دنبال شخصیت برجسته علم آموزی

البته که هست خود دبیرم حقوقش 300تومنه

ولی پول حق حرفیا ن سکند هند

من دارم جون میدم ولی نمیشه یه سال نخابیدم کل امیدم به این ساله که دیگه پشت کنکور نمونم

خو دیگه وقتی با همه اس از اونا پول میکنه بهتر بگم میتیغه و....

دیگه چی بگم ولی همیشه سالنش شلوغ من وایب بدی ازش و از سالنش میگرم اعوذ بالله حتی همکاراش عین خودشن جز یکی دوتا انصاف بگم