2777
2789
عنوان

فواید جوش صورت😅😅

257 بازدید | 13 پست

از مهمترین فوایدش 

اینه که بهت میفهمونه در آینده نزدیک

عروسی یا تولدی مهمونی جایی دعوتی😐😐

لحنتی قششششنگ تشخیص میده مراسمارو از قبل

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اصلا دقت نمیکنم کی جوش میزنم کی خوب میشه

مثلا گاهی موقع پری یه جوش بزرگ میزنم چند لحظه نگاهش میکنم دیگه یادم میره چند روز بعدش یادم میاد  عه جوش زده بودم چی شد؟ میبینم خشک شده

به جوش فقط  بی محلی کنید

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
من اصلا دقت نمیکنم کی جوش میزنم کی خوب میشه مثلا گاهی موقع پری یه جوش بزرگ میزنم ولی چند روز بعد یا ...

اره مث سسسسگگگ فقد باید بی محلی کنی بهش

۴ تا جوش زدم دیشب هیدروکینون زدم تا صبح مونده انقدددددر قرمز شده انگار زنبور نیش زده الان عموم زنگ ز ...

😂😂😂😂😂

میخندددددی  امیدوارم سرت بیاد 😆😅

😂😂😂😂من خودمم از همون دسته م.تازه روز قبلم بهم خبر میده ک دیگه هیچ کاری نیتونم بکنم 

😂😂😂😂من خودمم از همون دسته م.تازه روز قبلم بهم خبر میده ک دیگه هیچ کاری نیتونم بکنم 

به من خبر داد لعنتی باور نکردم 

اوومدم بهتر کنم بدتر شد علاوه بر جوش یه دایره قرمز حساس و متورم هم رو هر کدوم ایجاد شده

به من خبر داد لعنتی باور نکردم  اوومدم بهتر کنم بدتر شد علاوه بر جوش یه دایره قرمز حساس و متور ...

باید بسوزیو بسازی خیلی جوشای پیگیرین تا مراسمه رو نری خوب نمیشن