2777
2789
عنوان

تهدید به مرگ 🙃🙃🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 38 پست
عزیزم درس بخون ک حداقل ب خاطر قضبه مالی یا اردواج نکردن مجبور نباشی کوتا بیایی بعدهااین روزا میگذره ...

ایشالا بتونم از پسش بر بیام...

قسم به اشک قبل پرواز.....کنارتم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا تو مدرسه با مشاور صحبت نکردی ؟؟

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

چرا تو مدرسه با مشاور صحبت نکردی ؟؟

اصلا فایده نداره بخدا من سال هاست اینا رو میشناسم هر وقت تلاش میکنم چیزی رو درست کنم یا از کسی کمک بگیرم بدتر میکنن:) ننشستم یجا دست رو دست بزارم انجامش دادم و جواب نداده:)) کسی که ۵۰ سال با یه عقیده زندگی کرده و همه رو محکوم کرده زندگی رو از بچه هاش گرفته دیگه تغییر نمیکنه ....

من 19 سالمه سخت گیری دوبرابر از تورو دارم الان ی موجود افسرده و روانیم

منم عین تو یه شبایی میشد تیک عصبی و شوک عصبی باهم میومد سراغم حالم داغون بود هیچ کاری نمیتونستم بکنم شاید فکر کنی دیوونه شده بودم ولی از شدت تنهایی بود شماره هارو میگرفتم زنگ میزدم به غریبه ها هیچی نمیگفتم فقد میخواستم صدای یه نفرو بشنوم همین

اصلا فایده نداره بخدا من سال هاست اینا رو میشناسم هر وقت تلاش میکنم چیزی رو درست کنم یا از کسی کمک ب ...

تک فرزندی ؟؟

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔