2777
2789
عنوان

توده در سینه

195 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من شیش ماه پیش سونو سینه رفتم یه توده توی سینه چپمه بایردز ۳ بود مجدد بعد شیش ماه رفتم همون بایردز ۳ شکلش هم همونه فقط کمی رشد کرده دکتر باز گفت نیاز به بیوپسی نیست شیش ماه دیگه بیا من واقعا نمیتونم تا شیش ماه دیگه صبر کنم اگه خوب نباشه چی😭 کسی تجربه داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من تو پرسه ،پاتولوژی و سونوگرافی و ام آر ای،واقا کلافه شدیم هزینه ها بالاس فقط یه سینه ش ۵۰تومن شد

دکترم هربار یه چی میگه جفت سینه ها تو سونو نزده بود دوباره باز افتا تو راه سونو و پاتولوژی تا فردا بهش بگن عمل کنه یا نه

بنظرت با عمل میشه کنترل کرد؟

منم سونو مامو دادم توده سمت راست سینمه، دکتر گفت خون رسانی نمیشه خوبه نگران نباش فقط باید چک بشی، نمیدونم منظورش چی بود توده ی این شکلی چجوریه؟

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊

عزیزم برا منم مثل توعه ۲ سال شد همون برید ۳ هست اولش وحشتناکه نترس

تو برید ۳

۹۹ درصد خوشخیمه و شاید ۱ درصد بدخیم شه

برا منم ۲ ساله سایزش همونه و یدونه بود شده دوتا و زبونم لال تا برید ۴ اینا نشده خطری نداره

زندگیتو بکن به خودت استرس نده

اگع تهرانی برو سونوی نگار آزما پیش دکتر مدنی خیلی خوبن

خواهر من تو پرسه ،پاتولوژی و سونوگرافی و ام آر ای،واقا کلافه شدیم هزینه ها بالاس فقط یه سینه ش ۵۰توم ...

خوش خیم باشه انشاالله اره چرا که نه، بسپارید به خدا من دلم روشنه😍

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊

بیوپسی شاید خرجتم کمتر کنه. میفهمی دقیقا جنسش چیه راحت میشی. یا دارو بهتری بهت بدن. کلا شناسنامه غده است دیگه. برو جایی بهت بدن. البته یک جای ارزون برو فقط بگو بنویسن یکجای ارزونترم برو بیوپسی بده مثل تامین اجتماعی ها.