2777
2789
عنوان

رفتن یا موندن

72 بازدید | 6 پست

سلام عزیزانم یسوالی دارم اگه ممکنه دوسدارم راهنماییم کنید.

ما یعنی من و همسرم خانواده خیلی گرم و صمیمی نداریم

از اول ازدواج هم بیشتر تنها بودیم من چند تا خواهر دارم که گه گاهی باهاشون در ارتباطم و اونم با مادرش کمی ارتباط داره ما تصمیم گرفتیم بریم یه شهر دور از خانواده های هردومون و تنهایی ادامه بدیم سوال من اینه آیا اینکار اشتباهه ؟

بعداً ممکنه حسرت بخوریم ک چرا به شهر غریب رفتیم؟

آخه ما اصلا با فامیل هیچ ارتباطی و رفت و آمدی هم نداریم و هر وقت هم آمدن یا ما رفتیم بیشتر دلگیر شدیم تا دلمون باز بشه ممنون میشم خواهرانه و مادرانه منو راهنمایی کنید

به خدا اعتماد کن🫀🥹 و به احساس درونت گوش💐خدایا پناهم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است کنارم باش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه رفتن باعث پیشرفت زندگیتونه حتما برید هیچ وقت برای بقیه زندگی نکنید شما وابسته هم نیستید راحت تری ...

دقیقا میخوام برم ک پیشرفت کنم . واقعا هم وابستگی خاصی بهشون نداریم چون کلا تنها بودیم

به خدا اعتماد کن🫀🥹 و به احساس درونت گوش💐خدایا پناهم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است کنارم باش.

سلام ی کاربر بود که تاپیک زده لوده بیاین حرف بزنین و شما نظرزاده بودی و بعد قفل کرده بوده (khackend ...

نمیدونم یادم نیست