2777
2789
عنوان

پارتنر عرب

272 بازدید | 46 پست

دوستان من هفت ماه با یکی مجازی بودم بعد حضوری همو دیدیم خیلی خوشش اومد و بعد فرداش من نتونستم برم ببینمش ولی اون یه روز کامل داخل جایی ک قبلش رفته بودیم منتظرم موند من نرفتم ارتباطمون یکم سرد شدو بعد سر دلیلی من باهاش کات کردم یه ماه کامل پیگیرم شد و انقد پیگیر موند و گفت فلان شدم تغییر کردم مجدد گفتم اوکی با هم باشیم میگه بیا رابطمونو جدی کنیم و ازدواج کنیم

نمیدونم چیکار کنم!!

بزرگ ترین چیزی ک در موردش نگرانم میکنه مغرور بودنشه

دومیش اختلاف طبقاتی و اختلاف فرهنگی

چیکاررررر کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو کشور عربی تاپ زندگی کردم عربا برخلاف چیزی ک میگن خیلیم خوبن اما اگر با خانواده شما اختلاف طبقاتی و فرهنگی دارن سخته

های^_^ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن ببین تذکر دادم بهت🤐دارم دانشجو دکتری آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران میشم(کنکوری)📆⬆️من واسه این کار زاده شدم💎 من به هرچی تو زندگیم میخوام میرسم💪🏼🐦🔥 ؛مربی بدنسازی، EMS، Spinning، لیزرتگ، فیزیکال فیتنس و شنا🏊🏻🤸🏻🚴🏻 درحال یادگیری زبانم برای ✈️🇶🇦✨️ رویای شیرینم 🇶🇦 که به حقیقت میپیوندی چون من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد

من تو کشور عربی تاپ زندگی کردم عربا برخلاف چیزی ک میگن خیلیم خوبن اما اگر با خانواده شما اختلاف طبقا ...

خب ببین وضعیت مالی ما خوبه ولی اون خیلی خیلی پولداره

از جهت فرهنگی هم ما خانواده راحتی هستیم اون مذهبیه