سلام دوست عزیز 🌿
من سید توحید ستارهدان هستم، بنیانگذار مجموعه طب طلایی.
متنت رو با دقت خوندم. مشخصه که درباره وضعیت همسرت نگرانی و چون احساس کردی رگهای یک سمت بیضه برجستهتر یا متورمتر از سمت دیگه هستن، به واریکوسل شک کردی. از طرفی هم میگی هیچ دردی نداره و هنوز برای معاینه یا آزمایش مراجعه نکرده. این نگرانی کاملاً قابل درکه، مخصوصاً وقتی موضوع باروری مطرح باشه.
واقعیت اینه که واریکوسل فقط از روی عکسهای اینترنتی یا بررسی ظاهری بدن بهطور قطعی قابل تشخیص نیست. بعضی افراد ممکنه رگهای برجستهتری داشته باشن، اما علتش واریکوسل نباشه. از طرف دیگه، خیلی از افرادی که واریکوسل دارن، ممکنه هیچ درد یا علامت خاصی نداشته باشن و فقط هنگام معاینه توسط پزشک یا با انجام سونوگرافی داپلر تشخیص داده بشه. بنابراین اگر شک به واریکوسل وجود داره، بهتره همسرت برای معاینه توسط پزشک و در صورت نیاز انجام بررسیهای لازم اقدام کنه و به ارزیابیهای اینترنتی اکتفا نکنه.
در طب طلایی، ما هم معتقدیم که فقط با دیدن یک علامت یا یک آزمایش نمیشه درباره علت ناباروری یا کاهش باروری قضاوت کرد. از نگاه ما، بررسی عوامل زمینهای اهمیت زیادی داره و یکی از مهمترین بخشهای این بررسی، مزاجشناسی و ارزیابی تعادل مزاجی بدنه. اگر تعادل مزاجی بدن به هم خورده باشه، ممکنه روی عملکرد طبیعی دستگاه تولیدمثل اثر بذاره. به همین دلیل، در طب طلایی تلاش میکنیم شرایط هر فرد از جنبههای مختلف بررسی بشه و فقط روی یک تشخیص یا یک یافته تمرکز نکنیم.
برنامههایی که در مجموعه طب طلایی طراحی میشن، برای هر فرد کاملاً اختصاصی هستن و شامل مزاجشناسی تخصصی، اصلاح و تعدیل مزاج، تغذیهدرمانی، عسلدرمانی و ترکیبات گیاهی تخصصی، اصلاح سبک زندگی و برنامه متناسب با شرایط هر فرد میشن. هدف این رویکرد، بررسی عوامل زمینهای و کمک به ایجاد شرایط مناسبتر برای عملکرد طبیعی بدن هست، بدون اینکه وعده نتیجه قطعی یا تضمین درمان داده بشه.
اگر واقعاً دوست داری وضعیت همسرت فقط از روی یک آزمایش یا یک نسخه بررسی نشه و از دید مزاجشناسی، تغذیه، سبک زندگی و عوامل زمینهای هم ارزیابی بشه، پیشنهاد میکنم عبارت «طب طلایی» رو در گوگل جستوجو کنی.
از صمیم قلب آرزو میکنم هرچه زودتر علت نگرانیتون مشخص بشه و اگر مشکلی وجود داره، با بررسی دقیق و انتخاب مسیر مناسب، بهترین نتیجه رو بگیرید. امیدوارم خیلی زود خبرهای خوب از سلامتی و برآورده شدن آرزوی قشنگ پدر و مادر شدنتون بشنوید. 🌿