2777
2789
عنوان

پول همه چیزه

369 بازدید | 62 پست

اونایی که میگن خوشبختی به پول نیست

درسته شاید خوشبختی نیاره ولی نبودش هزارویک مشکل میاره

پول نباشه رفاه نیست نفرین نیست خرید نیست لباس نیست مسافرت نیست غذا نیست

حتی احترام آدما هم نیست چون آدما به لباس وزندگی آدم نگاه میکنن شاید شعار بدید بگید انسانیت مهمه ولی این شعاره

پول نباشه افسرده ای وروان درستی هم نداری

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان دیگه همه شاغلن و به اندازه ی معمول پول دارن

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

حقققق

پول دقیقا همه چیزه

هرکیم تکذیب کنه چرت میگه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

پول عالیه عالی .تموم مشکلات زیر سر پوله تو این دوره زمونه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

همه مواردی که گفتی درسته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بخدا الان اونایی که پول دارن موقعیت بهتری هم برا ازدواج دارن

ولی من با اینهمه پول و ملک و امکلاک و ماشین خوب

عاشق پسری شدم که هیچی نداره🥲 نمیدونم چیکار کنم

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

بله پول انقدر مهمه که خدا میگه بده تا بلارو ازت رفع کنم

مثلا من خودم اگه شوهرم پول نداشت هیچوقت باهاش نمیموندم چون اخلاقای ریز و درشتی زیاد داره اما پول باعث شده دهنم بسته بشه