2777
2789
عنوان

اختلاف سنی

45 بازدید | 9 پست

بنظرتون ازدواج خانم ۳۰ ساله که یه بچه داره با آقای ۴۷ ساله که هیچوقت ازدواج نکرده درسته

اقا هم اخلاقش هم وضعیت مالیش اوکیه

لطفا صادقانه جواب بدید مهمه

در این مورد نظرها مختلفه .باید خودت ببینی میتونی با کم وکاست اخلاقی و رفتارو گفتارش کنار بیای .معاشرت بیشتر .بازم بستگی به شرایط دختر داره ومشکلاتش

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره اگه همدیگرو بخوان و دوست داشته باشن

به نظر من یه زن ۳۰ ساله دیگه عاقل شده پخته شده و دختر بچه ۱۶ ساله که نیست که نتونه با یه مرد پخته سن سر کنه

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

اصلا خوب نیست. مگر اینکه خانم بیپناه و بیپول باشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اخلاق و روحیه اش از خانم که ۳۰ سالشه خیلی بهتره

بازم نه کلا زندگی یه مرد مجرد زمین تا آسمون با یه زن مطعلقه فرق داره چه بسا که این مرد سنش خیلی بیشتر از زن و زن مادر هم باشه

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.