naznaziiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 232 عنوان فارسی نهایی 19 بازدید | 11 پست چند شدید بچه ها؟ دوازدهمیااابنظرتون امسال که تراز بیشتر میدم یعنی تراز چقد؟ یکی مثلا 17.75 بگیره ترازش چند میشه محاسبه تراز چطوره حرومزاده مردک درخواست نده! تایپکم نیا ریپ نزن وگرنه اسکریم شاتشو میذارم. میگم حرومزادست. ! یگانه خانمم، اسم کاربریم نزن عزیزممممه! اما نینی سایت میم رو نذاشته، آخه هی مینوشتم یگانه! میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد خخخخخخخ همسر آقا حسینم 🥰😍 امروز | 15:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naznaziiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 232 فک کنم مثلا تا 8000 بده چون سخت بود پارسالم همین بود دیگه علاوه بر این چون اوضاع جنگیه خیلی کمتر تلاش کردن متاسفانه حرومزاده مردک درخواست نده! تایپکم نیا ریپ نزن وگرنه اسکریم شاتشو میذارم. میگم حرومزادست. ! یگانه خانمم، اسم کاربریم نزن عزیزممممه! اما نینی سایت میم رو نذاشته، آخه هی مینوشتم یگانه! میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد خخخخخخخ همسر آقا حسینم 🥰😍
naznaziiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 232 منم همین میگیرم بشدت ارایه ها و دستور سخت و دوپهلو بود حرومزاده مردک درخواست نده! تایپکم نیا ریپ نزن وگرنه اسکریم شاتشو میذارم. میگم حرومزادست. ! یگانه خانمم، اسم کاربریم نزن عزیزممممه! اما نینی سایت میم رو نذاشته، آخه هی مینوشتم یگانه! میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد خخخخخخخ همسر آقا حسینم 🥰😍
دکترکوچولو0 عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 7052 پارسالم همین بود دیگه علاوه بر این چون اوضاع جنگیه خیلی کمتر تلاش کردن متاسفانه والا پارسال همین نبود خیلی اسون تر بود
naznaziiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 232 منم همین میگیرم من خیلی ناراحتماااا خیلی زیاد خیلی بی دقتی کردم وقت کم اوردم تو خوندنش حرومزاده مردک درخواست نده! تایپکم نیا ریپ نزن وگرنه اسکریم شاتشو میذارم. میگم حرومزادست. ! یگانه خانمم، اسم کاربریم نزن عزیزممممه! اما نینی سایت میم رو نذاشته، آخه هی مینوشتم یگانه! میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد خخخخخخخ همسر آقا حسینم 🥰😍
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14975 اره من تمام اشتباه هام دستور بود البته یه بی دقتی هم داشتم
naznaziiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 232 والا پارسال همین نبود خیلی اسون تر بود نه ترازو میگم حرومزاده مردک درخواست نده! تایپکم نیا ریپ نزن وگرنه اسکریم شاتشو میذارم. میگم حرومزادست. ! یگانه خانمم، اسم کاربریم نزن عزیزممممه! اما نینی سایت میم رو نذاشته، آخه هی مینوشتم یگانه! میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد خخخخخخخ همسر آقا حسینم 🥰😍
daryyaram عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 14975 من با دستور سخت کنار میام ایشالا دست بالا بگیرن نمرمون بهتر بشه