2777
2789
عنوان

خواب عجیبی دیدم

62 بازدید | 6 پست

حال روحی خوبی ندارم یک هفته س دارم داروی اعصاب میخورم دیشب خواب دیدم یه چی مثل روح که سیاه بود اومد بالا سرم میخواس روحمو جدا کنه بهش گفتم من نمیخوام بمیرم بعد بهم گفت توی یه تصادف میمیری

از صبح فکرم درگیره بنظرتون اثر داروهاس یا واقعی بود همه چی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به دلت بد راه نده حتما بایه روانشناس صحبت کن اگه بتونی کم کم قرصای اعصابتو قطع کنی به نفعته اما قبلش حتما به یه دکتر متخصص صحبت کن بازم ایشالا که بهتر بشید اصلا خودسرانه دارو ها رو قطع نکنید

منم یه شب خواب روح خودمو دیدم دقیقا منم میخواستم بمیرم انقد بسم الله گفتم وایت الکرسیو تو خواب خوندم تا بیدار شدم

خواب دیگه شاید واقعی بشه شایدم به یه حالت دیگه ای تعبیر بشه مثلا درقالب دیدن یه فیلم با همون صحنه یا افتادن یه تصادف واسه کسی که میشناسی تا برات تعریف می کنن

خلاصه خودش بالاخره تعبیر میشه وتو میفهمی داستان چیه

از زندگی فقط قسمت دومش به ما رسیده انگار😴🤧🤭هعی فقط یه لر بختیاری میفهمه من چی میگم 😅

به دلت بد راه نده حتما بایه روانشناس صحبت کن اگه بتونی کم کم قرصای اعصابتو قطع کنی به نفعته اما قبلش ...

قرصامو تازه شروع کردم عزیزم

روانشناسم دارم در کنارش خود روانشناسم بهم گفت برو پیش روان پزشک تو همین یک هفته که مصرف میکنم آروم تر شدم

مرسی ازت❤️