2777
2789
هیچی من تو پری ورم میکردم این ماه نکردم فقط کمردرد دارم باید تا چند روز صبر کنم..امروز تعطیله

منم امروز ۲۵ سیکلمه...دورهامم ۲۷ روزست...هم علائم پری دارم هم بارداری...اصلا نمیدونم توو دلم چه خبره...فقط میگم خدایا هرچی خیر و مصلحته پیش بیار

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
چرا انقد بیقراری؟از حرف زدنتم مشخصه..این خودش یه عامله که هم بی بی مثبت نشه هم از اونور اگه قراره پر ...

چشم ممنون از اینکه ارومم کردی...انشالله حاجت رواشی😍😍😍❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم ممنون از اینکه ارومم کردی...انشالله حاجت رواشی😍😍😍❤❤❤❤

فدای محبتت دوستم ...😍

انشاللع خوش خبر باشی..دیگه فعلا به هیچی فکر نکن ..خدا خودش صلاح مارو بهتر میدونه

فقط خدا .... دیشب خیلی برات دعا کردم هرچی صلاح همون شه

توکل بخدا..ممنون از دل پاکت😍

تو دختر خوش ذاتی هستی ...خدا خودش حاجتتو میده من مطمعنم..💚💚💚💚

ای جونم  ایشالا که به زودی دامنش سبز بشه  واقعا برات خوشحال شدم گلم کاملا در جریان سختی ...

خیلی ممنونم

همچنین شما

نی نی من فعلا خیلی کوچیکه الان 4 هفته و 4 روزشه

خاله جونش برای قلبش دعا کن تشکیل بشه

خیلی ممنونم همچنین شما نی نی من فعلا خیلی کوچیکه الان 4 هفته و 4 روزشه خاله جونش برای قلبش دعا کن ...

حتما عزیزم 

برای قلب خوشگلش از ته دلم دعا میکنم 😍😍😍😍😍😍

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
چ۶ جوری کجاچیابهت داد

عزیزم یکی دو صفحه قبل هم توضیح دادم هم آدرس. 

ممنوعیات غذایی: عدس، گشنیز، ماکارانی، دلستر و نوشابه، لبنیات زیاد، ترشی، خیار، مشروبات الکلی. 

ماه اول به همسرم عرق زنجبیل و پودر هندی و به من پودر قاووت داد. 

ماه دوم به من فقط پودر رازیانه داد

ماه بعدی نوبت لاپاراسکوپی دارم من دو ساله منتظرم،پارسالم یه بارداری خارج از رحم داشتم😔😢😔😢😔😢😔

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔