2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزيزم ولي واقعا اگر بميرم هم چيزي از دست ندادم فقط راحت شدم 

خدا نکنه عزیز چه حرفیه خدای ما خدای هاجر و ساره و مریم هم هست برای خدا هیچ کاری نداره انشاله که بحق همین شبهای عزیز به زودی خبر خوشحالیتو می خونیم امیدتو از دست نده

مرسی عزیزم منو به اسم صدا زدی شوکه شدم میشناسیم همو؟ 😊

تو یه تاپیک دنبال میکردم همه رو 

بیشتر بچه ها رو میشناختم ولی کم حرف میزدم خیلی

مونا جون باردار شد؟

فکر کنم ااسم تاپیک اقدامی های مهر بود 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
تو یه تاپیک دنبال میکردم همه رو  بیشتر بچه ها رو میشناختم ولی کم حرف میزدم خیلی مونا جون بارد ...

منم همون تاپیک بودم...😍😍

حق اب و گل داریم ما منتظرا🙄

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
نه متاسفانه😔 به خاطر اینکه فعلا حالش خوب نیست خیلی وقته که حتی نی نی سایت نمیاد

ای جونم 

ایشالا که به زودی دامنش سبز بشه 

واقعا برات خوشحال شدم گلم کاملا در جریان سختی هایی که کشیدی بودم

الهههههی که بارداری راحتی داشته باشی و نی نی خوشگلت رو به سلامتی بغل بگیری😍😍😍😘😘💞

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
به نظرم دوروز.... ممنون شما خوبین....خیلی استرس دارم

دو روز کمه

میدونم انتظار سخته..اما حداقل باید صبر کنی دو یه روز دیگه

یا اگه طاقت نمیاری برو آز

علائم چی داری؟؟

دو روز کمه میدونم انتظار سخته..اما حداقل باید صبر کنی دو یه روز دیگه یا اگه طاقت نمیاری برو آز عل ...

هیچی من تو پری ورم میکردم این ماه نکردم فقط کمردرد دارم باید تا چند روز صبر کنم..امروز تعطیله

منم همون تاپیک بودم...😍😍 حق اب و گل داریم ما منتظرا🙄

ای جان😍😍

الهیییی همه منتظرا به زودی جواب بگیرن 

واقعا انتظار سخته ،میفهمم کاملا 

هیچی من تو پری ورم میکردم این ماه نکردم فقط کمردرد دارم باید تا چند روز صبر کنم..امروز تعطیله

چرا انقد بیقراری؟از حرف زدنتم مشخصه..این خودش یه عامله که هم بی بی مثبت نشه هم از اونور اگه قراره پری بیاد اصن نیاد و تاخیر الکی داشته باشی

کاری که میگم بکن

دو سه تا نفس عمیق بکش...

اذان دادن پاشو نمازتو  بخون و دو رکعتم نماز حاجت بخون

وقتی به خدا توکل کنی استرس ازت دور میشه...

بعدم دیگه بی بی نزن تا پس فردا...اگه هاله افتاد انشالله برو آز بده...

افرین دوستم😍😍😍

ای جان😍😍 الهیییی همه منتظرا به زودی جواب بگیرن  واقعا انتظار سخته ،میفهمم کاملا

الهی آمین💚

انشالله خودتم نی نی نازتو بسلامت بغل کنی دوستم😘😘😘😘