2777
2789

سقطم علتش ناسازگاري خونيه با همسرم براي همين طي سه دوره لنفوسيت اونو به من تزريق كردن و اثرش خيلي تو بدن نميمونه براي همين دكترم گفت بايد زودتر باردار بشي

خيلي اذيت شدم به خدا ديگه خسته شدم 

بارداري شيميايي شده بودم ماه پيش براي همين پري ديرتر اومد

من این جریان بارداری شمیایی رو نمیدونم..ینی بی بی زدی مثبت شده بود؟؟چطور فهمیدی؟؟ینی بعد از چند روز تاخیر شمیاییه؟؟؟

واسه سقطا دکتر خوب رفتی؟علتشو میدونی؟

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااجازه استارتر بچه ها من خانواده شوهرم نگفتم که تواقداممونشدم حالااون ماه دکترگفته بایدبری لاپرامو ...

منم دقیقا‌مشکل شما رو دارم..نمیشه بگید یه سفر یه روزه میخاهیم بریم؟ تو یه ساختمون زندگی میکنید؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سقطم علتش ناسازگاري خونيه با همسرم براي همين طي سه دوره لنفوسيت اونو به من تزريق كردن و اثرش خيلي تو ...

اوهوم متوجه شدم..انشالله که هرچه زودتر به مراد دلتون برسید.استرس و نگرانی رو از خودت دور کن و فقط بسپار به بالا سری...اون از درد همه ما خبر داره

من این جریان بارداری شمیایی رو نمیدونم..ینی بی بی زدی مثبت شده بود؟؟چطور فهمیدی؟؟ینی بعد از چند روز ...

يعني تخم تشكيل شد ولي لانه گزيني نكرد و دفع شد تخمك لقاح يافته بود فقط 

انشاالله خدا نظری به همه منتظرا بکنه. من که رسما دیونه شدم اینقدر که در مورد بارداری و سقط تو اینترنت سرچ کردم. شوهرمم میگنه حوصله دکتر رفتن ندارم. ای خدا

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
اوهوم متوجه شدم..انشالله که هرچه زودتر به مراد دلتون برسید.استرس و نگرانی رو از خودت دور کن و فقط بس ...

نا اميدم ديگه دارم فكر مي كنم برم بچه بيارم از بهزيستي 

بااجازه استارتر بچه ها من خانواده شوهرم نگفتم که تواقداممونشدم حالااون ماه دکترگفته بایدبری لاپرامو ...

چجوری بفهمن اخه

من سرکلاژ کردم یه روز بیمارستان بودم هیچ کس خبر دار نشد 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
يعني تخم تشكيل شد ولي لانه گزيني نكرد و دفع شد تخمك لقاح يافته بود فقط 

خب میدونم کلا چیه...میگم از کجا میشه فهمید شمیاییع؟؟فقط بخاطر تاخیر ؟؟اخه منم وقتی اقدام میکنم تاخیرام زیاد میشه اما اخرش پریود میشم

نا اميدم ديگه دارم فكر مي كنم برم بچه بيارم از بهزيستي 

بابا نگو اینجوری...الان خیلی راه ها واسه بارداری هست..مگه چندسالته؟؟

انشاالله خدا نظری به همه منتظرا بکنه. من که رسما دیونه شدم اینقدر که در مورد بارداری و سقط تو اینترن ...

دركت مي كنم همسر من گفت دفعه اخره اگه نشد بي خيال اما من دلم ميخواد از اذر ماه من و همسر كلي ازمايش داديم جاي سالم تو بدنمون نمونده بود به خدا به هر كاري تن داديم كه الان نتيجه بگيريم قربون خدا برم كه اينجا ميبينم طرف دعا مي كنه باردار نباشه با بي بي مثبت اما ما لياقت نداريم 

خب میدونم کلا چیه...میگم از کجا میشه فهمید شمیاییع؟؟فقط بخاطر تاخیر ؟؟اخه منم وقتی اقدام میکنم تاخیر ...

من بي بي م هاله انداخت رفتم از بتا ٢٥ بود سه روز بعد بتا شد 28 بايد دو برابر ميشد و بعد پري اومد

سلام

استارتر عزیزو دوستانی که منتظرید

منم 18 ماه منتظر بودم و هرکاری بگید کردم. دکترم گفت اگه آی یو آیت دوبار منفی شد باید بیای لاپارا کنی ولی من به شوهرم گفتم بمیرممممممم خودمو نمیفرستم زیر تیغ جراحی

کلا دوا درمونو گذاشتم کنار. حال روحیم خیلی بد بود. خیلی اتفاقی یکی بهمون طب سنتی معرفی کرد. و من بعد از یک ماه و نیم باردار شدم