بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو تمام اعمال جراحی آزمایشhiv الزامی هست،مگه میشه نباشه؟یکی ب یکی میگه عمل جراحی؟شکاف؟خون و خون بازیو سرنگو احتمال بریده شدن دست پرسنل یا فرو رفتن نوک سرنگو آنژوکتو اینحرفا وجود داره.حتما همه بیمارانی ک ب هر نحوی ب اتاق عمل میرن،باید از لحاظ بیماریهای انتقالی اللخصوص بیماریهای خونی من جملهhiv کاملا تستو سلامت اونا گواهی و ضمینه پرونده اتاق عملشون بشه
اما اینکه گرفتن آزمایش،hivیا بیماریهای خونیرو ،بیان تابلو کنن در خیلی مواقع خیلی سکرت این آزمایش انجام میشه،چون در واقع برا محافظت ،و تامین سلامت پرسنل اتاق عمل این محکم کاریا صورت میگیره و هیچ لزومی نداره ب بیمار در این باره حرفی بزنن،یا تو پرونده درمانیش ذکر کنن،ولی تو پرونده گزینشی اتاق عمل حتما این آزمایش فوق العاده مهمو حیاتی در اولویت خواهد بود
سلام. من بارها و بارها معجزات خدارو ديدم تو زندگيم ولي واسه مسئله ايي كه پارسال برام پيش اومد گفتم تموم شد ديگه. ديگه محاله اين يكي درست شه. فقط خدا ميدونه من چي كشيدم و چه شبايي رو گذروندم. خلاصه انقدر صداش زدم و ازش كمك خواستم كه به دلم انداخت چيكار كنم و امروز منم حاجت روا شدم و يه غيره ممكنو برام ممكن كرد. خدا خيلي بزرگه فقط ايمان داشته باشيم. ما بندگي كنيم او خدايي كردن و خيلي خوب بلده. برين حرم امام رضا يا جمكران اونجا از خدا بخوايين و شك نكنيد كه بهترينا براتون پيش مياد. همزمان با خودتون واسه همه دعا كنيد. نترسيد. تا خدارو داريم لازم نيست از چيزي بترسيم. خدا هست فقط ازش بخواين