2777
2789
عنوان

دکتر زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 28 پست
میدونم عزیزم میگم دیگه مشکلی ندارد ماشالا خانم شدی خدا برای مامانت نگهت داره

ممنونم💞

میخوام وقت بگیرم یه روز از دانشگاه برم

وقتی دارم میرم بهش بگم که فیس تو فیس نباشیم😂🥴

کاربریم وقتایی که تعلیقه میام اینجا🥰🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والله بنده عفونت گرفته بودم و تنها رفتم مجرد که بودم .

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

منم میخوام برم ولی روم نمیشهه

رو شدن ندارع متاهل باشی معاینه میکنه.محرد باشی معاینه نمیکنه .والله من رفتم و برای عقونتم گفت اینکارو کن اون کارو نکن .حتی ال دی هم میخوردم به خاطر جوشهای صورتم و لخته های زیاد داشتم وقت خونریزی .رفتم دکتر و گفت از همیناست

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

رو شدن ندارع متاهل باشی معاینه میکنه.محرد باشی معاینه نمیکنه .والله من رفتم و برای عقونتم گفت اینکار ...

نه من به خاطر مشکلات پریودم میخوام برم

چجوری به مامانم بگم به نظرتون ؟

نمیخوام پنهان کنم کلا

میخوام بهش بگم نمیدونم چجورییی

خيلي راحت بگو ميخوام نوبت دكتر زنان بگيرم. دوست داشتم در جريان باشي.

مثلا فلان مشكل رو دارم

مامانت ميتونه همراهيت كنه با دلگرمي بده. نميدونم هرچيزي كلا.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

خيلي راحت بگو ميخوام نوبت دكتر زنان بگيرم. دوست داشتم در جريان باشي.مثلا فلان مشكل رو دارممامانت ميت ...

میخوام وقت بگیرم یه روز از دانشگاه برم

وقتی دارم میرم بهش بگم که فیس تو فیس نباشیم😂🥴

مشکلم اینه روم نمیشه😂

نه من به خاطر مشکلات پریودم میخوام برمچجوری به مامانم بگم به نظرتون ؟نمیخوام پنهان کنم کلا

چه جوری ندارع .بگو بیا بریم دکتر زنان .دوستم اینجور شده با مامانش رفته .دور از جون مگه میخوای بره بچه ی نامشروع سقط کنی که میترسی بگی

چه جوری ندارع .بگو بیا بریم دکتر زنان .دوستم اینجور شده با مامانش رفته .دور از جون مگه میخوای بره بچ ...

واای خیلی سخته

میخوام وقت بگیرم یه روز از دانشگاه برموقتی دارم میرم بهش بگم که فیس تو فیس نباشیم😂🥴مشکلم اینه روم ...

نميدونم والله. ديگه هرجور خودت صلاح مبدوني.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

واای خیلی سخته

😑😑😑گناه کبیره مگه داری میکنی میری دکتر زنان که میگی سخته یا مثلا میخوای بگی دوست پسر دارم .والله ی دختره .فکر نکن مرداد بعد متاهلی تازه یادشون میافته برن پیش اورولوژیست .از بچگی هر اتفاقی افتاد برای اونحاشون باید برن