2777
2789
عنوان

عکس رنگی

29 بازدید | 8 پست

بچه ها من امروز رفتم عکس رنگی من تو شهر کوچیکم هر چی گفتم بی حسی بزنید گفتن درد چندانی اصن نداره منم خودم دوست شیاف گذاشتم چشمتون روز بد نبینه انقد درد داشت ک خدا میدونه الانم داره خون میاد مردم و زنده شدم

دائم ی دستمال وارد میکرد خونها باهاش تمیز میکرد الان استرس دارم میگم نکنه دستمالا جا گذاشته باشه

اگه میرید عکس رنگی حتما بگید با بی حسی یا بیهوشی دردش عادی خیلی وحشتناکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرگ جلو چشمم دیدم بهم گفت جوابش عصر دکتر میاد مینویسه طرف گفت من نمیتونم دقیق بگم

حالا ایشالا که جوابش خوبه ولی اینایی که درد شدید میگیرن یا کلا مثل شما

لوله هاشون کیپ هست عکس رنگی خودش باز میکنه

حالا ایشالا که جوابش خوبه ولی اینایی که درد شدید میگیرن یا کلا مثل شما لوله هاشون کیپ هست عکس رنگی خ ...

بهم گفت اصن نمیتونستی خودت شل بگیری من از روش دیگه استفاده کردم دعا کن ک مشکل خاصی نبود بخدا مردم و زنده شدم

بهم گفت اصن نمیتونستی خودت شل بگیری من از روش دیگه استفاده کردم دعا کن ک مشکل خاصی نبود بخدا مردم و ...

الحمدالله مشکلی نبوده

دبگ یبار بوده تکرار نمیشه بهش به عنوان ی تجربه ناخوشایند نگاه کن

الحمدالله مشکلی نبوده دبگ یبار بوده تکرار نمیشه بهش به عنوان ی تجربه ناخوشایند نگاه کن

گوشیم نوشته نبود دعا کن نداشته باشم مشکلی آخه خیلی سخته این عکس هنوز سرگیجه دارم