2777
2789

باید دنگ بدی بت طریقه استفادشو یاد بدم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا همین ک تاپیک زدی خودش خیلیه

من تا مدتها فکر میکردم قلق خاصی داره

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

سلام

عضویتتون مبارک

فعلا تا چند وقت پست و تاپیکتون با تاخیر منتشر میشه چون تازه وارد هستین.

اگر سوالی داشتین بالای صفحه بزنین روی علامت شبیه ذره بین 🔍 و اون جا جست و جو کنین یا می تونین تاپیک بزنین مثل الان.

@ازسارابپرس

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

تاپیک رو که مثل الان که زدی میزنی

پاکت نامه برای اعلان دوستانت در نی نی سایت و زنگوله اعلان سایر کاربران که در تاپیکت پست گذاشتن یا ریپلی کردنت یا لایک کردن یا درخواست دوستی دادن هست .

فلش ↩️ هم ریپلی هست

بی شک پشت هر دل سیاهی گذشته ای سیاه تر پنهان است💔🖤🖤

مگه کسی به ما یاد داد 😂😂🙏 ببخش اسی شوخی کردم

ببین مثلا میخوای جواب منو بدی چند تا گزینه زیر پست منه رو اون فلشه بزن بعد متن رو بنویس ارسال کن

فقط اینجا باید با ادب باشی یه نی نی یار داره که مثل عقاب بالا سرته

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

سلامعضویتتون مبارک فعلا تا چند وقت پست و تاپیکتون با تاخیر منتشر میشه چون تازه وارد هستین.اگر سوالی ...

خیلی ممنون از توضیحات

هر چیز در زمان خودش رخ میدهد..

تاپیک رو که مثل الان که زدی میزنیپاکت نامه برای اعلان دوستانت در نی نی سایت و زنگوله اعلان سایر کارب ...

ممنونم بابت راهنمایی

مگه کسی به ما یاد داد 😂😂🙏 ببخش اسی شوخی کردم ببین مثلا میخوای جواب منو بدی چند تا گزینه زیر پست م ...

😂🥰هر چی جواب میدم با تأخیر هست یا کلا نمیاد.. که یکی از دوستان گفتن به خاطر تازه وارد شدن هست

خیلی ممنون از توضیحات

خواهش می کنم 💖

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.