تروخدا بگو تو کنکور ارشد امسال من قطعا رشته شیمی آلی روزانه ی یکی از دانشگاه های سطح شهر تهران یا کرج ( تهران یا کرج بودنش خیلی مهم و تو اولویته ) قبول میشم ؟
برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه
تروخدا بگو تو کنکور ارشد امسال من قطعا رشته شیمی آلی روزانه ی یکی از دانشگاه های سطح شهر تهران یا کرج ( تهران یا کرج بودنش خیلی مهم و تو اولویته ) قبول میشم ؟
برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه
تروخدا بگو تو کنکور ارشد امسال من قطعا رشته شیمی آلی روزانه ی یکی از دانشگاه های سطح شهر تهران یا کرج ( تهران یا کرج بودنش خیلی مهم و تو اولویته ) قبول میشم ؟ اجی این سوالم خیلی مهم و سرنوشت سازه ، تروخدا از اعماق قلبت بگو😂❤️
کل سایتو دیوونه کردم😂😂😂❤️❤️❤️ایشالا پس فردا با خبر خوشی برگردم ، به همتون بگم خیلی خوب دادم کنکورمو 😂❤️عذرخواهی هم بکنم البته🤣اخرین سوالمم بپرسم ... امیدوارم نزنیم😂❤️❤️استرس خیلی زیادی دارم ، دست خودم نیس😂🤦♀️تهران قبول میشم اجی یا کرج ؟ البته محل زندگی خودم با این دو شهر خیلییییی فاصله داره .