من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
تروخدا بگو تو کنکور ارشد امسال من قطعا رشته شیمی آلی روزانه ی یکی از دانشگاه های سطح شهر تهران یا کرج ( تهران یا کرج بودنش خیلی مهم و تو اولویته ) قبول میشم ؟
برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه
تروخدا بگو تو کنکور ارشد امسال من قطعا رشته شیمی آلی روزانه ی یکی از دانشگاه های سطح شهر تهران یا کرج ( تهران یا کرج بودنش خیلی مهم و تو اولویته ) قبول میشم ؟
برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه
تروخدا بگو تو کنکور ارشد امسال من قطعا رشته شیمی آلی روزانه ی یکی از دانشگاه های سطح شهر تهران یا کرج ( تهران یا کرج بودنش خیلی مهم و تو اولویته ) قبول میشم ؟ اجی این سوالم خیلی مهم و سرنوشت سازه ، تروخدا از اعماق قلبت بگو😂❤️
کل سایتو دیوونه کردم😂😂😂❤️❤️❤️ایشالا پس فردا با خبر خوشی برگردم ، به همتون بگم خیلی خوب دادم کنکورمو 😂❤️عذرخواهی هم بکنم البته🤣اخرین سوالمم بپرسم ... امیدوارم نزنیم😂❤️❤️استرس خیلی زیادی دارم ، دست خودم نیس😂🤦♀️تهران قبول میشم اجی یا کرج ؟ البته محل زندگی خودم با این دو شهر خیلییییی فاصله داره .