2777
2789
عنوان

کنکوری هااا

58 بازدید | 9 پست

بچه ها دینی شدم ۱۶ الان حالا تا جایی که یادمه میدونم و از چت جی بی تی پرسیدم کتاب دیدم جواب فارسی هام دیدم میشم فارسی هم ۱۶ هدفمم مامایی ازاد هنوز امید هست معدلم ببرم بالاااااا وایییی😭😭💔😖

آره بقیه رو بالای ۱۹ بگیری به معدل ۱۸ میرسی

-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره بابااا چرا نا امید میشیییی برای امتحانا رو خود کتاب تسلط داشته باش و تا جایی که میتونی نمونه سوال جامع بزن اکثر سوالا روتین وار تکرار میشه و تو با حل آزمون جامع نمرت بیشتر میشه . با خراب کردن دوتا امتحان چیزی نمیشه که مطمئن باش قبولی

💤💙

تا اینجا نهاییا سخت بود؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اخه فکر نکنم زیست و فیزیک اینا بشه ۱۹ گرفت😭💔😂

خب ۱۷ هم خوبه😂

الان دیگه اصلا بهش فکر نکن انگیزتو از دست نده

من نمره دینی پارسالم ۱۹ بود امسال رفتم ترمیم کردمش ۱۶😂

دیگه چیکار میشه کرد برای بقیشون تلاش کن

-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.