2777
2789
عنوان

پشت کنکور

95 بازدید | 13 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر

من دوازدهمیم و درحال حاضر دارم امتحان نهایی دوازدهم میدم

سالی که گذشت اصلا نتونستم درس بخونم نه خودم حالم خوب بود و نه داستان هایی که اتفاق افتاد گذاشت، مدرسمونم که کلا آنلاین بود

متاسفانه پدرمادر بسیار سخت گیری دارم و میگن نه میذاریم پشت کنکور بمونی و نه میذاریم بری دانشگاه آزاد

به نظرتون چیکار کنم؟

یعنی میگن دیپلمه بمونی؟ مشکلی با این موضوع ندارند؟

خب چرا اجازه نمیدن حداقل پشت بمونی؟

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخاطر حرف مامان بابات مسیر ایندتو عوض نکن وگرنه پشیمون میشی

خیلی منطقی جلو روشون وایسا مقاومت کن هرچقد تیکه انداختن... من سر انتخاب رشته ام خانوادم هر دعوایی رو راه انداختن که مخالفت کنن بعد الان بعده ۳ سال میگن چقد خوب شد کار خودتو کردی رو حرف ما وایسادی

نه نمیگن دیپلم بمونی میگن امسال باید هرجور شده قبول شی

وا

خب اجی مجی لاترجی که نمیشه کرد وقتی آماده نیستی

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

ببین به عنوان کسی که سال اوله مونده پشت ، بهت توصیه میکنم تا لحظه آخر دست از تلاش نکش واقعا الان فقط تمرکزت رو نهایی باشه نه پشت کنکور بودن ، من خودم امروز ادبیات درس نخوندم و معنی کل واژه ها و شعر مونده بود صبح گفتم خوب دیگه کند زدم دو ساعت بیشتر وقت ندارم حداقل بزار بخونم ، رفتم سر جلسه راضی از خودم بودم تو هم شده حتی برای بیست و پنج صدم تلاش کن

ببین به عنوان کسی که سال اوله مونده پشت ، بهت توصیه میکنم تا لحظه آخر دست از تلاش نکش واقعا الان فقط ...

اخه نهاییو نخوندم

الانم تو فرجه ها هرکاری میکنم جمع نمیشن

وای منم دوازدهمیم امسال چرا اینجور بود 😭😭

یعنی تا ما پا ب دبیرستان گذاشتیم دهم نهایی شد رفتیم یازدهم نهایی دهم برداشته شد و ...... کلی بدشانسی دیگه

تو مدرسه ما این سه سال سه تا مدیر عوض شد هر کی هم ک می اومد کادر خودشو داشت ببین ما چقدر بیچاره تر بودیم

'نمیدونم چرآ چادر رو سر منه فشارش رو بقیه' ️

اخه نهاییو نخوندمالانم تو فرجه ها هرکاری میکنم جمع نمیشن

ببین خوب قطعا جمع نمیشه ، نمیتونی معجزه کنی وقتی نخوندی اما میتونی با تلاشتو کنی حداقل نه با یه نمره بد با یه نمره 12 یا 13 بمونی پشت ، که بهت اجازه بدن

ببین خوب قطعا جمع نمیشه ، نمیتونی معجزه کنی وقتی نخوندی اما میتونی با تلاشتو کنی حداقل نه با یه نمره ...

نرم ازاد؟

لیسانسمو ازاد بگیرم ارشد برم دولتی خوب

چون پدرمادرم مغزمو داغون میکنن بمونم پشت