2777
2789
عنوان

4ماهشه

32 بازدید | 7 پست

بچم 4 ماهشه مقدار شیری که چند روزیه که میخوره خیلی کم شده مثال هر 4 ساعت 5 ساعت 90سی سی

طبیعیه ؟

تقریبا یه ماه پیش هر دو ساعت میخوره الان به هفته ایی میشه اینطور شده

رفلاکس پنهان نداره؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

دهنشو حالت آدامس جویدنی ملچ ملوچ نمیکنه؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دهنشو حالت آدامس جویدنی ملچ ملوچ نمیکنه؟

چطور مگه

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

چطور مگه

دکتر بچم گفت اگه اینجوری میکنه رفلاکس داره ،چون شیر برمیگرده بچه کمتر شیر میخوره

دکتر بچم گفت اگه اینجوری میکنه رفلاکس داره ،چون شیر برمیگرده بچه کمتر شیر میخوره

فکر کنم عادیه حتی تو برنامه گهواره مامانا میگفتن ... دختر من از همون اول خیلی شیر میخورد ساعتها باید سینه دهنش میبود حتی تو خواب ( البته الان کمشبر میخوره وبیس بار میره و میاد ).. دبگه این عادت بامزه رو پیدا کرد و فیلم میگرفتم ازش ... ولی اگر شیر برگرده اب دهن حبابی میده بیرون 🤔

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

فکر کنم عادیه حتی تو برنامه گهواره مامانا میگفتن ... دختر من از همون اول خیلی شیر میخورد ساعتها باید ...

نه میره تا وسطای نای بچه برمیگرده ،رفلاکس چیز خیلی بدیه،پوست من کنده شد سر رفلاکس و کولیک