2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خود روانشناسا تو اطلاق این مشکل خیلی احتیاط میکننمعمولا فقط به قاتلهای زنجیره ای اطلاق میشهشما چطور ...

برو تو گوگل سرچ کن چتد وقت پیشم دربارش با یه روانشناس صحبت کردم گفت سایکوپته سریع ترمز رابطتو بکش چرا انقدر کوته بین هستین

خود روانشناسا تو اطلاق این مشکل خیلی احتیاط میکننمعمولا فقط به قاتلهای زنجیره ای اطلاق میشهشما چطور ...

تو گوگل گفته لزوما سایکوپتا همشون ادمکش نیستن ما تو فامیلمون دونفرو داریم دکتر تایید کرده فامیل نزدیک نیستن دورن

من اطلاعات خواستم برام مهمه نیاید هرکدوم پرفسور بشید بگید سایکوپتا زنجیرین نه یه متخصص مغزو اعصاب معروف خارجی دارم آزمایش کرده فهمیده سایکوپته چرا ماها ایرانیا سطح سوادمون انقدر چهاردیواری هست فقط فکر میکنیم قاتلای روانی مریضن یعنی طرف زن و بچشو کتک میزنه از راه خلاف پول درمیاره حیله گر هست با دزدی کلک زندگی میکنه سالمه فقط قاتلا مریضن متاسفم واسه سطح سوادتون

برو تو گوگل سرچ کن چتد وقت پیشم دربارش با یه روانشناس صحبت کردم گفت سایکوپته سریع ترمز رابطتو بکش چر ...

همین الان هم به من خیلی راحت برچسب کوته بینی زدی!

کاملا فهمیدم خودت چطور آدمی هستی نیازی به توضیح بیشتر نیست

دگر ازار خودشیفته بدون احساس ووووووو

اینایی که نام بردی هرکدوم یه مشکل جداست

ترجیحا واسه سطح سواد خودت نگران شو که در حد سرچ گوگله، نه جامعه...

دیگه هم جواب نمیدم چون بیفایده است و بددهنی

اینایی که نام بردی هرکدوم یه مشکل جداستترجیحا واسه سطح سواد خودت نگران شو که در حد سرچ گوگله، نه جام ...

من به شما توهین نکردم من چون دوستای روانشناس زیاد دارم بعدا میخوای اسکرین شاتشو بفرستم که روانشناس تایید کرد سایکوپته بعد من خودم فقط اکتفا به گوگل نمیکنم چون میدونم ۵۰ درصد چدند میگه من چرا اومدم چندسال نی نی سایت چون میخوام تجربه کسب کنم من از جامعه از گوگل از نی نی سایت از خانواده تمام تجربیات و مشاهداتم رو عین پازل کنار هم میچینم نتیجه گیری میکنم همینجوری به یه خبر از گوگل یا مقاله تو گوگل یا تیک تاک اکتفاء نمیکنم

من به شما توهین نکردم من چون دوستای روانشناس زیاد دارم بعدا میخوای اسکرین شاتشو بفرستم که روانشناس ت ...

کوته نظر اگه توهین نیس چیه؟ تعریفه؟

شما که اینقدر راحت دهنت رو باز میکنی و به منی که فقط در حد دوتا جمله تو نت باهام آشنایی توهین میکنی کاملا معلومه چطور آدمی هستی

قطعا درباره اون بنده خدا هم همینطور کاراکترسازی کردی

روانشناس هم این کلمه رو به معنی عام فرد مشکل دار بکار برده، نه برچسب زدن و تشخیص بیماری روانی!

دیگه ریپ نزن وقتی حتی توهین و بددهنیت رو گردن نمیگیری و درکی از اشتباه و عذرخواهی نداری