2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

278 بازدید | 37 پست

فکر اون نمیزاره .... بخوام کسیو نگا کنم و یا حرف بزنم .... مث سگ دارم گریه میکنم .....💔حالم خوب نیست

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حالم از تو بدتره ۱ ساله ازدواج کردم حالا فهمیدم که شوهرم قبلا من نامزد داشته🙂و احتمال میدم دلیل رفتار سردش علاقش به اونه

توی فردایی که نگرانشیم شاید نباشی پس کمی اروم بگیریم و زندگی🌱

قربونت برم مندنیا ارزششو ندارهخودتو بکش بالا قلبم

قربوونت

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

میدونی چند تا پسر رو کره زمین وجود داره...که خیلی بهتر از کسی هستن که باعث این حال و گریه الانته!؟چر ...

اذیت نمیکرد خوب بود مهربون بود ..... ولی نشد....

عاشق شدی 🤦♀️😐این دیگه چه مسخره بازییه

بین آبجی برین به هرچی پسره اصلا لیاقت ندارن

همشون اشغالن از من گفتن حالا ولش

ایران من ❤️🇮🇷 نر های سایت درخواست ندید که توی تاپیکت هام ابرو براتون نمیذارم باتشکر

اول بگو چند سالتهبعد بگو چرا گریه تو رابطه بودین ؟ کات کردین چیشده

۲۲ خونوادم فهمیدن گفتن بیاد نتونست رفت

عاشق شدی 🤦♀️😐این دیگه چه مسخره بازییه بین آبجی برین به هرچی پسره اصلا لیاقت ندارن همشون اشغالن از ...

خوبشم به ما برسه نمیشه ....