2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

549 بازدید | 57 پست

فکر اون نمیزاره .... بخوام کسیو نگا کنم و یا حرف بزنم .... مث سگ دارم گریه میکنم .....💔حالم خوب نیست

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من حالم از تو بدتره ۱ ساله ازدواج کردم حالا فهمیدم که شوهرم قبلا من نامزد داشته🙂و احتمال میدم دلیل رفتار سردش علاقش به اونه

توی فردایی که نگرانشیم شاید نباشی پس کمی اروم بگیریم و زندگی🌱

قربونت برم مندنیا ارزششو ندارهخودتو بکش بالا قلبم

قربوونت

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

میدونی چند تا پسر رو کره زمین وجود داره...که خیلی بهتر از کسی هستن که باعث این حال و گریه الانته!؟چر ...

اذیت نمیکرد خوب بود مهربون بود ..... ولی نشد....

عاشق شدی 🤦♀️😐این دیگه چه مسخره بازییه

بین آبجی برین به هرچی پسره اصلا لیاقت ندارن

همشون اشغالن از من گفتن حالا ولش

🎸 «گیتاریست در حال پیشرفت :)»تاپیکت هامو گردن نمیگیرم.... 😂
اول بگو چند سالتهبعد بگو چرا گریه تو رابطه بودین ؟ کات کردین چیشده

۲۲ خونوادم فهمیدن گفتن بیاد نتونست رفت

عاشق شدی 🤦♀️😐این دیگه چه مسخره بازییه بین آبجی برین به هرچی پسره اصلا لیاقت ندارن همشون اشغالن از ...

خوبشم به ما برسه نمیشه ....